![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 473> |
Автор | ||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
ok
![]() E pa i jas go napustiv forumot i zato i eve be i'm back ![]() |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Еве сум ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
milooo
![]() sum vi kazala deka nema potreba da pisuvam, si znaat site sto mi falat
|
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
pa kade si sega FLipsi ![]() ![]() isto mi falat Kalina, Snegulka, plavusa, BiG KiSs, babyblue i emus ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
емуш е во школо втора смена ....
ама sexyemma се губи нешто |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|
![]() ![]() |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
babyblue
![]() stvarno mnogu mi nedostigase, jas si mislam nema da bides denes na forumot i zatoa morav da pisam ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|
леле па ја ве оставив и синоќа многу ми се спиеше и сабајлево не се уклучив од школо...немаше интернет. Не беше лошо на часевите ама некои мн ме изнервираа и цел ден ме боли глава поради нив. Ти како си поминуваш?
п.с. ![]() ![]() Изменето од babyblue - 06.Декември.2006 во 15:36 |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Еве сум ![]() |
||
|
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
i jas sum tukaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
мене сите ми недостигавте денеска
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
![]() ![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |