|
Pomlad ili postar partner |
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Автор | |
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete jas se prijavam kako pomlad znaci somene ke zavrsis?a?
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам 28 год. за у врска неможам со помлади (разлика повеќе од -3 год.) девојки некако ме нервираат ги осеќам детинесто. Само за секс исто ми се фаќа дали е постара или помлада од мене, но сепак постара подобро, некако по се опуштени, знаат што сакаат. |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postar si e postar :)
krckalce si e krckalce zavisi sto sakas na repertoarot da imas:)
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БРАВО за муабетот... па шознам јас мислам тие шо имат помалку искуство во сексот барат постари за да поднаучат нешто ...
не дека јас имам кизне колку искуство ама КРЦКАЛЧЕ СИ Е КРЦКАЛЧЕ...
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ме насмеа ејј
Братче па не се сака постар партнер само заради сексот или ако е за сексот па не е само за да научиш нешто има и искусни што идат со постари
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеедно. Годините не се важни. Се е до човекот.
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VAzno na kraj da posakam da ja gusnam togas znam sexot bil dobar ...stara mlada
mada pomlada bolje |
|
perinosi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постара, позрела.
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postar partner..sakam pokraj nego da sozream kako emocionalno, dushevno taka i seksualno..nekako postarite partneri znaele da me vodat niz seksualniot zivot osobeno posledniot :)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се што напиша ми се дешава!
Така е постар партнер е подобро за секоја женска
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да sexy повекето девојки барем се за постар партнер, додека кај дечките е обратно, како трзаат по нешто постаро како за сексуално искуство демек поискусна, но зарем ова е правило, не!
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе правило е! Али стета со не е во законот па немаше некој да ти пререкува еј види си се фатила со 6 г постар...
бала бала .бала....
|
|
perinosi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку сакаш партнерот да биде постар?
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па дечко ми е постар од мене 5 години и ми е екстра
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |