|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 6667686970 635> |
Автор | ||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СРЕКЕН РОДЕНДЕН на мојата пријателка викторија (36), НЕКА СЕКОЈ ТВОЈ РОДЕНДЕН НИ НОСИ СЕ ПОВЕКЕ ТВОИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРЕКРАСНИ КУЛТУРНИ ЗБИДНУВАЊА
ТИ ПОСАКУВАМ ДОБРО ЗДРАВЈЕ И МНОГУ ПОЗУИТИВНА ЕНЕРГИЈА
|
||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sreken rodenden NATALIJA *********** A little birdie told me today's your special day hope that it is perfect in each and every way May the day bring sunshine put gladness in your heart with lots of love and laughter from the very start Have a joyous celebration with loved ones ever near and tender hugs and kisses to last you through the year My wish for you is happiness and all your dreams come true there is no other person who deserves it more than you Have a wonderful Birthday! |
||
|
||
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....NA RODENIOT TI DEN...PLAVOTO NEBO I ZLATNATA ZORA,NEKA NAPRAVAT CELIOT SVET DA BIDE PREKRASEN ZA TEBE...A RADOSTA VO SEKOJ POGLED,NEKA TI GO NAPRAVI,DENOT,POSEBEN DEN... SREKJEN RODENDEN,MOJA JING.. NEKA TVOITE ZELBICKI POSTANAT STVARNOST TI SI POSEBNA LICNOST,NATALIJA |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕЈ ПА И ЈАС ГО ПРЕПИШУВАМ ОВА ШТО КОЛЕШКА МИ ГО НАРЕДИЛА...
НАТЕ СРЕЌЕН ТИ РОДЕНДЕН.. МОРЕ ЕЛА ДА ТЕ СТИСНАМ МАЛКУ.. .. ЕЕ ТАКА АЈДЕ ЧАО ... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
batt's Мило мојата боја.Колку си ме изненадил, многу се израдував . Благодарам срце најмногу на свет
|
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти Благодарам моја ЈАНГ Срце најголемо мое си ти |
||
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Питу Питу бејби Ти благодарам многу..и не стискај толку |
||
|
||
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
БИДЕЈКИ НЕЛИ СУМ И ДЕДО МРАЗ... ПОВЕЛИ ЗА ТЕБЕ ТРИ ЖЕЛБИ ДЕНЕС... СО ПРОТЕКЦИИ... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нате мила длабоко верувај во она што го сакаш и запамти....
Изгубено е само она од што ти сама ќе се откажеш
Ти посакувам да не сакаш нешто што е изгубено и да не го изгубиш саканото
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нате, Среќен Роденден!
Сите подароци ќе бидат само мал дел од она што вистински треба да го добиеш! Знаеш дека кумашинот те гушка, нели? |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗА ТЕБЕ
Секој збор кажан денес
премалку ке биде
Секој збор преќутен денес
празнина ке биде
Денес кога повеке од празник е
отвори го срцето повеке од секогаш
Отвори го срцето како што ТИ убаво знаеш
Прими ја оваа топлина од лугето ти драги
И нека те топли ,
Нека те топли во овие магливи денови
Нека те топли во овој за тебе посебен ден
СРЕКЕН РОДЕНДЕН !!
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти благодарам Љубов моја ме остави без збори како што секогаш умееш |
||
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам убавино моја и кумашинката те гушка тебе.. Ти благодарам срце мое |
||
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Злато мило... секогаш твојата искреност ме тера на солзи... Среќна сум што те имам за Пријател ...Ти благодарам на прекрасните зборови златичко |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 6667686970 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |