|
Куче или Маче? |
Внеси реплика | страница 123 16> |
Автор | |
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Декември.2006 во 02:07 |
Sto sakate poveke da cuvate i zosto ?
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i dvete, zatoa sto mnoooooooooooooogu gi sakam i nikogaaas ne me izneberuvaat |
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i kuce i mace... samo da ne se kucka i macka... gi sakam samo koga se maaaaaaalecki
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dvete mnogu gi sakam koga se malecki
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И двете....ама поради некои услови неможам да чувам куче па затоа имам маче.....многу си го сакам...и со мене спие....како бебенце ми е, ако е малку поголемо
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И двете.... Пошо и двете се мили и убави.... И покрај нив не се чувстуваш осамен...
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа што чувам дома три прекрасни кучиња, ги обожавам :)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ni maciwa ni kuciwa ,,,samo lama doaga vo predvid eventualno zirafa mnogu gi sakam ovie dve zivotinciwa
|
|
Mumu
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam kuce i mace....nina i keti....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И двете ... Имам две сијамки мачка и мачор и три пудлици, две француски 1 малташка.. па то је лудница дома..
|
|
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele Natalija, pa ti kade spies
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во кревет спијам Имам голема куќа и двор таман за сите така да само сабајле ми ги пуштаат во соба полесно станувам кога се живо скока по кревет како индијанци
|
|
|
|
Anarhist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK togas, super za tebe
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve nesto za mackite.. nema tema za niv, pa moze ovde.. Неколку работи кои една домашна мачка треба да ги запамети: И да….конечно научив, кога ќе пораснам нема да станам лав.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Внеси реплика | страница 123 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |