IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Кога би имале само уште еден ден...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога би имале само уште еден ден...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 37>
Автор
Порака
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 11:55
Angle za temava iskreno me zamisli i ne bi sakala nikomu da mu e posleden den...

Iskreno ne znam sto bi napravila da mi e posleden den no edno samo znam , sakam da gi zatvoram ocite po posledniot baknez od mojot sakan..
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 12:13
ооо.... добро утро со најскапото кафе, па цел ден организација за журка-покани пијачки музика жижици балони, сите на исто место, да се изнаиграме да си поминеме екстра,  поздравиме соодветно па нека се последните 24...
Motivation is game in my hands
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Локација: Macedonia
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 13:39
da mi e denes posleden den...toa sto mi e najmilo ke bide do mene ,veselo i so zurka sto veli Ivana , samo ljubov i smea vo poslednite 24 casa
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 16:13
Originally posted by Angle Angle напиша:

Кога би имале само уште 1 ден останат да живеете,што би направиле?

Јас би била со моите дома,би ги викнала другарките и дечкото.Ке се потсетуваме на добрите и лошите работи поминати заедно,ке им кажам се што не сум можела до тогаш да им кажам...Максимално би го искористила тој ден да бидам со оние кои ги сакам,кои биле со мене и во добро и лошо и кои секогаш знаеле како да ме развеселат во моментите кога тоа било најпотребно....

И јас би го направила истото, ама највеќе време би поминала со дечко ми....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 16:47
Kolku lesno vaka izgledaat postovite na site...no da treba da gi ziveesh poslednite 24 casa ne e bash taka ednostavno kako sto kazavte, udri na zabava...stravot ako se pojavi od ogranicenoto vreme, ako se pojavi bolkata vo tie posledni saati, ako znaesh deka veke ke go napustish ovoj svet , ne znam kolku ke imate hrabrost za ubava zabava, koga minutute se izbroeni.Bravo za hrabrite,,,sepak imam premnogu raboti ne zavrsheni da go napustam ovoj svet no ako e dojdena minutata hmmm neka e so posledniot baknez na mojot sakan
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 16:49
Nisto nema da pravam,samo ke gledam dolgo,dolgo vo ocinjata moi mili, najmili za da gi zapomnam,za da me zapomnat...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 16:51

Originally posted by beleg beleg напиша:

Nisto nema da pravam,samo ke gledam dolgo,dolgo vo ocinjata moi mili, najmili za da gi zapomnam,za da me zapomnat...
Uf mornici mi pominaa niz teloto i solzi vo ocite
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 16:56
Pa iskreno i mene,ama bas toa bi go napravila
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 16:56
............Site 24 casa  i potoa bi gi pominala vo slusanje Rachmaninoff i Tchaykovski, na ovoj zivot ne se naslusav na klasicka........
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 17:24
Не знам што би направил. Кога ќе дојде тој момент, само тогаш ќе можеш да знаеш...

Посакувам да можам да го проживеам во мир. Да речам дека живеев страсно, љубев силно, умирам мирно... Но ако тој ден е утре, знам дека нема да можам тоа да го кажам. Затоа од денес мора да се живее пострасно, да се љуби посилно, да се моли поревносно, да се врши подобро...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 20:23
Originally posted by maja maja напиша:

Kolku lesno vaka izgledaat postovite na site...no da treba da gi ziveesh poslednite 24 casa ne e bash taka ednostavno kako sto kazavte, udri na zabava...stravot ako se pojavi od ogranicenoto vreme, ako se pojavi bolkata vo tie posledni saati, ako znaesh deka veke ke go napustish ovoj svet , ne znam kolku ke imate hrabrost za ubava zabava, koga minutute se izbroeni.Bravo za hrabrite,,,sepak imam premnogu raboti ne zavrsheni da go napustam ovoj svet no ako e dojdena minutata hmmm neka e so posledniot baknez na mojot sakan

Јас не реков дека ќе се забавувам.... Иначе добар ти е предлогот....Big%20smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 20:34
Nova ideja, ako imam pari bi poletal so vselenski brod vo vselenata, bi izlegojl od brodot, barem neam da umram na ovoj mal svet LOLLOL
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 21:34
ne bi sakala da znam koga ke dojde toj den
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 22:10
Најверојатно би отишла кај адвокат да ми состави тестамент, па би напишала неколку писма, а после party со најблиските

BTW многу морбидно прашање   
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,160 секунди.