![]() |
|
Секс и менструација |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Автор | ||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aј и ја да си кажам
![]() Првите три дена не, а четвртти и петти ден може... мислам... тогаш сум лесна за разубедување ![]() ![]() |
||
![]() |
||
VkusiMe_M ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
|
![]() ![]() ![]() Како што и викам јас на женами сеа не си ко чешма сега може ![]() ![]() |
||
Itn...
|
||
![]() |
||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
|
Само да се надополнам... тогаш практикувам брз секс... кртко ама слатко
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
VkusiMe_M ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
|
Па мислам дека тогаш секоја девојка свршува многу побрзо одколку кога нема менструација или се лажам бар таков впечаток имам.
|
||
Itn...
|
||
![]() |
||
|
Молењето е подолго ![]() ![]() Мада во брак и не е толку битно секој пат да се сврши, освен ако тоа не зареди едно по друго... Што се вели... после или утре ќе се надокнади ![]() Јој колкава грижа на совест имате машките ако во моментот жената не сврши...(барем кај маж ми го имам тоа приметено) |
||
![]() |
||
|
Па исрено да ти кажам и да не сврши женами не се акам од земја некад кога не свршува сексот ние доста добар за разлика некад коа ке сврши имало и такви ситуации мада и увек има дијалог па си кажуе и самата дека неможе увек да сврши како што и мене некад ми се дешава...
|
||
Itn...
|
||
![]() |
||
|
Зашто имам осет дека потполно се разбираме ![]() ![]() ![]() ![]() Поздрав... |
||
![]() |
||
|
Можда дека бракот ни е сличен бар ја така мислам |
||
Itn...
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Се согласувам... |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Mumu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
|
ali ipak ke kazam...dobar mornar znae i da pliva vo crveno more....
![]() |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Абе може му треба време да научи да плива по црвено море, може уште не знае и не сака
![]() Изменето од BiG_kIsS - 04.Декември.2006 во 14:42 |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
|
абе ако е морнар не ни треба да плива....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
хе хе не сте пробале нема никакво море никави реки тоа се неколку капки крв кои мозе да протецат за време на самиот однос!!!! Со добра хигиена секако дека нема непријатен мирис и е се во ред!! Ај малце искусете па писете!!! |
||
![]() |
||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
|
![]() abe sexy jas prv pat ko imav seks so edna duri imase menstruacija ti bese 3to odelenie...
![]() ![]() ![]() sum imal..mnogu... Изменето од bone - 04.Декември.2006 во 17:32 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |