IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс и менструација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс и менструација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 19>
Прашање: Дали практикувате секс за време на менструација?
Одговор Гласови Статистика
30 [20,00%]
120 [80,00%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 19:46
Да де.... Smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 19:48
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Да де.... Smile

se pravat deka se ova ili ona a nemaat ni probanoLOLLOLLOLLOL
Кон врв
perinosi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 20:18
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Да де.... Smile

E тоа сакав да го кажам.LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 17:02

Да де.... Smile

Ова се однесуваше на blueplayer
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 17:03
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Да де.... Smile

Од кај знаеш ти што имам ја пробано?
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 20:17
hehe :) de be zavisnici od sex:) dosta se karate ona ima probano ona ima probano toa i ....
sve u tocki vi e
a pa jas se cudam zasto dve dobri zeni ne mozat drugarki da bidat :) mora da se isprobaat da se nadadat:) Confuseda inace big kiss sto imas probano?
inace na temava da se vratam da ako e izbanjata oksi doksi amam kaj nekoi mnogu im tece kako sto rekov kaj nekoi ne zavisi plus nekoi ne mozat da izdrzat mentroalni bolki nekoi nemaat galje sve zavisi do psihata i kolku e potrebno toa zadovolstvo
taka da sepak za zadovolstvo pravime muabet ne e vazno sex dali e ljubov ili obicno dozivuvanje bez zacin nema nacin:)

Кон врв
teddy bear Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2006
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај teddy bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 00:18
Ma ne znam kolku da sum horny,ne bi imala seks...

Изменето од teddy bear - 04.Декември.2006 во 00:18
"Kids, you tried your best and failed miserably. The lesson here is never try" - Homer Simpson
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 00:25
te podrzuvam ama ne se isto mislenicki site a i ne im drzi do tolku:) kako prvo:)
Кон врв
raging bull 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 57
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 09:48
uuuuuuffffffff-----pogadno nemat....   sum imal nekolku pati ali tolku mi se zgadilo sho pojke nikogash...DeadDeadDead
Кон врв
VkusiMe_M Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2005
Поени: 515
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VkusiMe_M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 10:49
Имаме однос за време на менструација зашто да не нема зашто да се гадам сопруга ми е така да ако сака зашто да не.
Itn...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 10:54
Originally posted by VkusiMe_M VkusiMe_M напиша:

Имаме однос за време на менструација зашто да не нема зашто да се гадам сопруга ми е така да ако сака зашто да не.

ama muabetov e za tebe-dali tebe ti e ubo a ne na soprugata....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VkusiMe_M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 10:56
Originally posted by raging bull 1 raging bull 1 напиша:

Originally posted by VkusiMe_M VkusiMe_M напиша:

ama muabetov e za tebe-dali tebe ti e ubo a ne na soprugata....

Па штом имаме односи значи дека и мене ми е убаво да не ми е нема да имаме....
Itn...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 11:00
breeejj sho logika jas rekov taa sakat ama ti ne ali sekako morash.....da ja zadovolish....taka od predhodniot razbrav...LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VkusiMe_M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 11:09

Епа види сеа некад и така ќе мора и да не сакам ја ќе морам да ја задоволоам зошто некад има ситуации кога таа несака орално да ме задоволи али ете искача во пресрет така да секогаш има жртви
Itn...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.