IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Pomlad ili postar partner
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Pomlad ili postar partner

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 18>
Автор
Порака
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Статус: Офлајн
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2006 во 13:16
Originally posted by Otkacena Otkacena напиша:

e na ova prasanje ne mozam da se odlucam

moze prvo so postar pa posle so pomlad partner Big%20smile
ete jas se prijavam kako pomlad Wink znaci somene ke zavrsis?a?Tongue
Кон врв
perinosi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 04:35

Имам 28 год. за у врска неможам со помлади (разлика повеќе од  -3 год.) девојки некако ме нервираат ги осеќам детинесто. Само за секс исто ми се фаќа дали е постара или помлада од мене, но сепак постара подобро, некако по се опуштени, знаат што сакаат.

Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 04:54
postar si e postar :)
krckalce si e krckalce zavisi sto sakas na repertoarot da imas:)

Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 08:38
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

Clap Clap Clap  БРАВО за муабетот... па шознам јас мислам тие шо имат помалку искуство во сексот барат постари за да поднаучат нешто LOL ...
не дека јас имам кизне колку искуство ама КРЦКАЛЧЕ СИ Е КРЦКАЛЧЕ... Tongue Tongue Tongue
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 17:35
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

LOLLOLLOLLOLLOLLOLпа ме насмеа ејјLOLLOLLOLLOL

Братче па не се сака постар партнер само заради сексот или ако е за сексот па не е само за да научиш нештоLOLLOLLOLLOL има и искусни што идат со постариLOLLOLTongue
Кон врв
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 23:37
Сеедно. Годините не се важни. Се е до човекот.
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 00:26
VAzno na kraj da posakam da ja gusnam togas znam sexot bil dobar ...stara mlada

mada pomlada bolje Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 08:29
Постара, позрела.Wink
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 09:50
Postar partner..sakam pokraj nego da sozream kako emocionalno, dushevno taka i seksualno..nekako postarite partneri znaele da me vodat niz seksualniot zivot osobeno posledniot :)
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 13:12
Originally posted by maja maja напиша:

Postar partner..sakam pokraj nego da sozream kako emocionalno, dushevno taka i seksualno..nekako postarite partneri znaele da me vodat niz seksualniot zivot osobeno posledniot :)

Се што напиша ми се дешава!Tongue 

Така е постар партнер е подобро за секоја женскаWink
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 13:15
Да sexy повекето девојки барем се за постар партнер, додека кај дечките е обратно, како трзаат по нешто постаро како за сексуално искуство демек поискусна, но зарем ова е правило, не!
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 13:17
Originally posted by maja maja напиша:

Да sexy повекето девојки барем се за постар партнер, додека кај дечките е обратно, како трзаат по нешто постаро како за сексуално искуство демек поискусна, но зарем ова е правило, не!

да бе правило е! LOLАли стета со не е во законот па немаше некој да ти пререкува еј види си се фатила со 6 г постар...

бала бала .бала....Thumbs%20DownWacko
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 13:18
Колку сакаш партнерот да биде постар?Wink
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 13:21
па дечко ми е постар од мене 5 години и ми е екстраTongue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.