|
Дечко од клас |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo mojot klas nemase decki....taka da.....
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И кај мене се такви... Среќа сега у трета мењам клас, па ќе видиме |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas osmo sum takada uste malku ke gi potrpam
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
teddy bear
Нов член Регистриран: 03.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bev so tip od klas dodeka bev u sredno(uh se osekam ko baba od 70 godini so evocira spomeni od mladi dani) i od iskustvo vikam-NE za decko od klas...Slusajte ne deca nas starite
|
||
"Kids, you tried your best and failed miserably. The lesson here is never try" - Homer Simpson
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас не се осеќам вака али потполно и од искуство се сложувам
|
||
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cccc, alal da vi e, gi apravivte site decki od vasite klasovi glupi, i ruzni, pa dobro majkumu kako e mozno se najubavite od vasite klasovi da idat tuka na forumov . . .
Sramota ste
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ги правиме сите ружни и глупи... Само ја кажуваме вистината...
Ама озбилно... Пола ден сум со нив.... И знам какви се.... Има и убави
ама многу се дигнати, можат да бидат фини али не сакаат.....
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne...ne gi potcenuvam muskite od moj klas ili neso slicno ama ja toa ne bi go napravila...od mnogu pricini...
|
||
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spored izjavava, ti Teddy Bear, da si se prekrstis vo Baba Meca!
(bez ljutis!)
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
spring
Група Регистриран: 05.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никогаш не би направила нешто со некој од клас, може зошто ги гледам секој ден па ги знам многу добро. Можеш и за некој од страна што се гледаш често да мислиш дека го знаеш добро, ама овој што го гледаш секој ден по 6 саати?!?!?! Не фала, сум ги видела како се понашаат во секакви ситуации, и таков дечко да имам???? Неееее! Не ги правам глупи и ружни, само ги имам запознаено ептен добро за да се залјубам во некој од нив! |
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas bi mozela da vlezam vo vrska so nekoj sto tolku vreme go gledam, bidejki pred se ke mi bide drugar, ke go poznavam dovolno dobro i ke znam za sto se e sposoben...ke znam dali mozam da ocekuvam da me izneveri,izlaze....ke bidam svesna za negovite mani i doblesti i ako i pokraj toa seuste sakam da sum so nego, togas znam deka vrskata bi bila prekrasna....
|
||
kuliraj
|
||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa zavisi
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj bidi poprecizen |
||
kuliraj
|
||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |