|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 40> |
Автор | |
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more ne se glupavi ni najmalku samo taka ponekad se pravat, znaete, kako im prija vise. a mojot princ tesko da kje dojde znam samo so sigurnost bar konjot ke mi dojde...eeee......za zalenje sum si i jas....koga samo bi me sakal....ali tesko....denes nekako maskive se so premnogu golemo srce koe sto ne moze da mu go ispolni samo edna pa zatoa se so povekje u vrska.... a za zal moeto e mnogu malo....
ma jebi princ ja princeza ke si najdam....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas se prijavuvam za princeza!!! ama vistina... na primer imam edna drugarka trebase da se fati so edno dete ama toj ne dojde na mestoto kaj so trebase da se najdat... iskreno taa ne gubi - toj gubi! dokaz: BOYS ARE STTTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDD... and they are veeeeeery stupid
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok de ne se luti please, ama tie pravat kako samo sex da im se vrti u glavata.
btw jas zboruvam za maskite od mojot klas, a zosto si skeptik?
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maskite od tvojot klas se mali deca seuste i normano e toa za niv, sega uste ne pleskale nisto pa samo toa im se vrti u glava
A za mene.. veruvam deka ima sreka i ljubov naokolu za site, samo ne za mene taka iskustvoto mi pokazalo..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne baram princ.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakas da najdes nekoj koj ke te saka? tocno? |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne baram ocajno nekoj sto ke me saka. samo baram nekoj sto jas ke mozam da go sakam.
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ke te saka
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke se prasame za toa Gledas, kolku sum skepticna.. Ti vikam, ostaj na vremeto, ne brzaj,. Ne se site maski samo za sex..
|
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како ги нападнавте машкиве.... Не се сите глупи, само несозреаните....
Кога ќе потпораснат нема да бидат веќе толку глупи, затоа сеа не се
врзувајте многу, само онака, авантури... Па после со сериозни врски....
Само не треба да губите надеж до тогаш
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe abe ne vi ejasno deka u denesno vreme princovite se maskiraat u obicni prosjaci nadezta uvek treba da ja ima a toa mazite se vikaat mazi nad 21 god vistinito e do daska duri nad 23 e vise pecen za sto bilo u glava da svari:) i konjot e prepraven vo nesto simbolicno upotrebete ja fantazijata :) Изменето од plamenko - 03.Декември.2006 во 21:56 |
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci, sum se zaebala, sto ne mi kaza be, ke go pocekav uste 1 godina
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |