IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Сакаааааам.......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакаааааам.......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 202203204205206 426>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 03:00
a jas seuste sakam snegLOL
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 03:01
aj,aj ke ni se ispunat zelbive.....Wink
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 03:02
aman ovaj snegov.....od lani od ko se stopi go cekam

sepak toa e necela godina za razlika od....3?LOL
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 03:03
nema da bide loso da mu piseme livce na dedo mraz so nasive zelbi TongueTongueTongue 
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 03:03
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

aman ovaj snegov.....od lani od ko se stopi go cekam

sepak toa e necela godina za razlika od....3?LOL
smej se,smej se.....LOLLOLLOLLOLLOL
a sto e najtragicno od klas e,sekoj den go gleam i nema sansi da go zaboravam Confused
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 03:04
Originally posted by babyblue babyblue напиша:

nema da bide loso da mu piseme livce na dedo mraz so nasive zelbi TongueTongueTongue 
ej da.....taa opcija ne sum ja probala.......Smile
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 03:08
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

neznam dali si gledala na filmovine koga decata si pisuvaat livce i posle go stavaat da izgori i togas im gi nosi...ama toa go pravat mama i tato Big%20smileLOLLOLLOLLOL
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 03:10

neznam dali si gledala na filmovine koga decata si pisuvaat livce i posle go stavaat da izgori i togas im gi nosi...ama toa go pravat mama i tato Big%20smileLOLLOLLOLLOL
da....ama mojava zelba ne moze da mi ja ispolni ni dedo mraz,ni mama i tato....
sama loso gi izigrav rabotite i sega verojatno nema da imam vtora sansa...
kuliraj
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 10:21
sakam da... crknit!!!  Angry
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 10:41
SAKAM DA NE ME BOLI KICMA...... sea ke odam na masaza...moze ke mi pomine
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 11:45
sakam seuste sneg
i samo i samo sneeeeeeeeeeeeg
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 13:46

da....ama mojava zelba ne moze da mi ja ispolni ni dedo mraz,ni mama i tato....
sama loso gi izigrav rabotite i sega verojatno nema da imam vtora sansa...
ke bide....ne se sekirajWink...i ja mn se zafrknav mesecov za mnogu raboti
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 13:47
sakam da si stavam kreditttttttt.......
Кон врв
ivana_zi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana_zi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 15:26
Сакам....многу нешта сакам, не знам од кај да почнам! и добра ви е идејава да му пишеме на Дедо Мраз, тоа ми е последна надеж.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 202203204205206 426>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.