![]() |
|
Секс и менструација |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Автор | ||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Да де....
![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
se pravat deka se ova ili ona a nemaat ni probano
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
E тоа сакав да го кажам.
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Ова се однесуваше на blueplayer |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Од кај знаеш ти што имам ја пробано? |
||
|
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
hehe :) de be zavisnici od sex:) dosta se karate ona ima probano ona ima probano toa i ....
sve u tocki vi e
a pa jas se cudam zasto dve dobri zeni ne mozat drugarki da bidat :) mora da se isprobaat da se nadadat:)
![]() inace na temava da se vratam da ako e izbanjata oksi doksi amam kaj nekoi mnogu im tece kako sto rekov kaj nekoi ne zavisi plus nekoi ne mozat da izdrzat mentroalni bolki nekoi nemaat galje sve zavisi do psihata i kolku e potrebno toa zadovolstvo
taka da sepak za zadovolstvo pravime muabet ne e vazno sex dali e ljubov ili obicno dozivuvanje bez zacin nema nacin:)
|
||
![]() |
||
teddy bear ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
Ma ne znam kolku da sum horny,ne bi imala seks...
Изменето од teddy bear - 04.Декември.2006 во 00:18 |
||
"Kids, you tried your best and failed miserably. The lesson here is never try" - Homer Simpson
|
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
te podrzuvam ama ne se isto mislenicki site a i ne im drzi do tolku:) kako prvo:)
|
||
![]() |
||
raging bull 1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
|
uuuuuuffffffff-----pogadno nemat.... sum imal nekolku pati ali tolku mi se zgadilo sho pojke nikogash...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
VkusiMe_M ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
|
Имаме однос за време на менструација зашто да не нема зашто да се гадам сопруга ми е така да ако сака зашто да не.
![]() |
||
Itn...
|
||
![]() |
||
raging bull 1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
|
ama muabetov e za tebe-dali tebe ti e ubo a ne na soprugata....
|
||
![]() |
||
VkusiMe_M ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
|
Па штом имаме односи значи дека и мене ми е убаво да не ми е нема да имаме.... ![]() |
||
Itn...
|
||
![]() |
||
|
breeejj sho logika jas rekov taa sakat ama ti ne ali sekako morash.....da ja zadovolish....taka od predhodniot razbrav...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() Епа види сеа некад и така ќе мора и да не сакам ја ќе морам да ја задоволоам зошто некад има ситуации кога таа несака орално да ме задоволи али ете искача во пресрет така да секогаш има жртви ![]() ![]() |
||
Itn...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |