![]() |
|
Дали...? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 01.Декември.2006 во 21:08 |
Дали е добро во врската да се биде премногу искрен и да се кажува се? Дали тоа ќе ја подобри или ќе ја расипе врската?
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јас мислам дека премногу искреност само ќе ја расипе врската.... Сепак
треба некои работи да си ги чуваме само за себе.... Не да лажеме за нив
туку едноставно да преќутиме....
|
|
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
epa da, nekoi raboti treba da si gi cuvas samo za sebe, so pregolema iskrenost mozes samo da go oddalecis od sebe. ne znam, nemam imano dosega nekoja ozbilna vrska... pa taka da neznam bas najmnogu
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
не знам јас ни дечко немам така да кога ќе имам ке ти казам
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Iskrenosta odi u komplet so stabilnosta na vrskata.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Ne mi e jasna taa logika sto veli deka vo vrska treba nesto da se krie. Moze toa da projde kaj nekogo, ama ako se zabelezi neiskrenosta verojatno ke sleduva kloca i prijatno.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
izkrrenost pred se...toa e klucot na upehot vo edna vrska...
sekoj ima mani i sekoj ima svoe minato....site sme slicni a tolku razlicni istovremeno...i ako nekoj sakas poradi negovite doblesti toa ne e nisto...ama ako nekoj sakas poradi negovite mani...e toa e ljubov.......
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Љубов - Искреност Љубов - Неискреност
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
ama delfinco... nie ne zboruvame za neiskrenost... tuku nesto da si kries samo za sebe. mislam ako si neiskren go/ja lazis... ama vaka nie ne lazime, samo kazuvame sto bi bilo podobro vo nekoi situacii
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Јас сум дефинитивно за искреност во врска, пред се останато. Но, има некои работи кои треба да си ги зачуваме само за себе, тоа се ситници, некои чисти глупости кои можат да бидат погрешно сфатени од страна на партнерот и да се уништи врската за ништо. Врската се гради врз доверба, тоа сигурно, но сепак има некои работи кои треба да ги преќутиме..
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
За тоа и јас зборам де... Не зборам за неискреност... Туку, ај кажете
на што ќе личи врската ако све што мислиш, све што ти пројде низ глава,
све да му кажеш на партнерот... Не иде... Може погрешно да те сфати, да
ти се наљути и да те откачи за глупост... И не зборам за некои важни
работи туку за некои ситници што нејќеш да ги знае никој друг освен ти,
да си ги чуваш само за тебе....
|
|
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pa i toa se jade ama ako te macat tie sitnici ce bides primorana da gi kazes na nekomu a pak da zavisat ili da se u vrska so tvojot partner tie sitnici bolje so nego da gi razotkries prvo:)
|
|
![]() |
|
teddy bear ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Nemam potreba od apsolutna iskrenost u vrska...Taka brzo se gubi drazta i realnosta te "vraka na zemja".
Sakam da znae da mi go kaze ona sto sakam da go slusnam.
|
|
"Kids, you tried your best and failed miserably. The lesson here is never try" - Homer Simpson
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:49 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |