IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дечко од клас
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дечко од клас

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
Автор
Порака
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 12:50
Vo mojot klas nemase decki....taka da.....
Veni Vidi Vici
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 19:02
Originally posted by Emus Emus напиша:

vrska so nekoj od moj klas, nema sansa site se krenati glupaci, smrdlivkovci, grdotii, glupaci, ama mozit ke se premislam

И кај мене се такви... LOL Среќа сега у трета мењам клас, па ќе видиме Tongue
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 19:37
jas osmo sum takada uste malku ke gi potrpam
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
teddy bear Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2006
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај teddy bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 00:43
Bev so tip od klas dodeka bev u sredno(uh se osekam ko baba od 70 godini so evocira spomeni od mladi daniTongue) i od iskustvo vikam-NE za decko od klas...Slusajte ne deca nas stariteLOL
"Kids, you tried your best and failed miserably. The lesson here is never try" - Homer Simpson
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 02:26
LOL
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 13:09
Originally posted by teddy bear teddy bear напиша:

Bev so tip od klas dodeka bev u sredno(uh se osekam ko baba od 70 godini so evocira spomeni od mladi daniTongue) i od iskustvo vikam-NE za decko od klas...Slusajte ne deca nas stariteLOL

јас не се осеќам вака али потполно и од искуство се сложувамLOLLOLWink
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 13:11
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Originally posted by Emus Emus напиша:

vrska so nekoj od moj klas, nema sansa site se krenati glupaci, smrdlivkovci, grdotii, glupaci, ama mozit ke se premislam

И кај мене се такви... LOL Среќа сега у трета мењам клас, па ќе видиме Tongue

cccc, alal da vi e, gi apravivte site decki od vasite klasovi glupi, i ruzni, pa dobro majkumu kako e mozno se najubavite od vasite klasovi da idat tuka na forumov . . . LOL
Sramota ste
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 14:38
Не ги правиме сите ружни и глупи... Само ја кажуваме вистината... LOL Ама озбилно... Пола ден сум со нив.... И знам какви се.... Има и убави ама многу се дигнати, можат да бидат фини али не сакаат..... 
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
marinka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2006
Локација: Jamaica
Поени: 432
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 11:23
ne...ne gi potcenuvam muskite od moj klas ili neso slicno ama ja toa ne bi go napravila...od mnogu pricini...
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 14:09
Originally posted by teddy bear teddy bear напиша:

uh se osekam ko baba od 70 godini so evocira spomeni od mladi daniTongueLOL

Spored izjavava, ti Teddy Bear, da si se prekrstis vo Baba Meca!
LOLLOLLOLLOLLOLLOL
(bez ljutis!)
Veni Vidi Vici
Кон врв
spring Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2006
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spring Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 19:19

Никогаш не би направила нешто со некој од клас, може зошто ги гледам секој ден па ги знам многу добро. Можеш и за некој од страна што се гледаш често да мислиш дека го знаеш добро, ама овој што го гледаш секој ден по 6 саати?!?!?! Не фала, сум ги видела како се понашаат во секакви ситуации, и таков дечко да имам???? Неееее! Не ги правам глупи и ружни, само ги имам запознаено ептен добро за да се залјубам во некој од нив!

Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2006 во 14:22
bas bi mozela da vlezam vo vrska so nekoj sto tolku vreme go gledam, bidejki pred se ke mi bide drugar, ke go poznavam dovolno dobro i ke znam za sto se e sposoben...ke znam dali mozam da ocekuvam da me izneveri,izlaze....ke bidam svesna za negovite mani i doblesti i ako i pokraj toa seuste sakam da sum so nego, togas znam deka vrskata bi bila prekrasna....

kuliraj
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 16:54
Pa zavisi
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 17:09

aj bidi poprecizen

kuliraj
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.