|
Автомобил - Карактер |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Ноември.2006 во 12:55 |
|
Што мислите , дали и колку влијае каратерот на човекот при изборот на автомобилот . Денес од прилика за истите пари може да се добие возило со многу слични перформанси од различни Брендови . Дали при изборот на автомобилот купувачот на некој начин се препознава со автомобилот кој го купува ?
|
||
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moze da se kaze deka e taka, mada tuka najgolema uloga vo izborot na avtomobilot vlijae finansiskata sostojba i kolku si spremen da odvois?
|
||
DIJANA
|
||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА тој момент е јасен :)...зборувам кога имаш сума ....имаш избор ...слични карактеристики ..на повекето автомобили во иста класа ...
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хммм....како јас гледам на ова....
Кога ја имаш сумата и кога можеш да одбереш баш она што сакаш,нормално дека ќе се заинтересираш за перформансите,потрошувачката и сите други детали на автомобилот.
Освен тоа на мене ми е многу важен и надворешниот изглед на автомобилот.Гледан однапред мене секој автомобил ме подсетува на ЛИК (насмеан,налутен,зачуден,исплашен)можеби ќе ви звучи чудно ама....
Сакам не многу големи лимузини(средна големина)но доволно комотни благо заоблен облик ...на пример како Ц3,Калос,Пунто,Корса....
П.С. Сакам јас и Ферари и Ламборџини ама се трудев да бидам скрмна и реална
|
||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме потсетуваш на детството ,
со еден другар редовно седевме покрај улицата и за секој автомобил што ке поминеше дискутиравме ,,каков лик има,, . И уште повеке ..правевме паралела на кого ни личи
Јас сум приметил дека ме привлекуваат возила кои имаат добар спој на елегантната и спортска линија .
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уффф ми олесни...не сум единствена која автомобилте си ги "претварам" во ликови
|
||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и тебе ли ти личи Бубата на комшијата од трети !!
|
||
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неее,мене Ситроенот-Ајкула ми личи на свекрва ми
|
||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не сум знаел дека имаш свекрва Цитроен
|
||
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Више ајкула него цитроен
|
||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тука те чекав
|
||
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veruvale ili ne,..vo skopje se trkala edno zolto PLINSKO?! ferari,...........i kakov karakter ima "mangupot",.................ushte i od napred stavil registracija koja ne mozesh dobro da ja vidish ni od eden metar,.... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај бе не зезај |
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |