IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 20152016201720182019 2229>
Автор
Порака
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 11:42
Originally posted by marijana marijana напиша:

dobar den ..kako ste denes?
.....zlato moe.....HugHeartHug......konecno se vkluci....ili pak za kratko i ke ne napustisCry....TongueTongueTongue
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 11:43
Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by PITU GULI PITU GULI напиша:

И ДО КАДЕ СМЕ СЕГА СО ИСТОРИЈАТА?
....eeee  vojvodo...do kade???....eve Irena me ubeduva deka sme krajni produkti na sekoj sto pominal niz vekovite preku makedonija i gi rokal nasite praprapraprababi dodeka kopale po nivite ili gi pasele ovcite.......sepak ne moze da me ubedi tolku lesno.....si ja osekam jas svojata krv sto mi tece vo venite.....Wink

zlato aj kazi mi...kako toa ja osekash krvta.....ehhehhehhhe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 11:45

....eeee  vojvodo...do kade???....eve Irena me ubeduva deka sme krajni produkti na sekoj sto pominal niz vekovite preku makedonija i gi rokal nasite praprapraprababi dodeka kopale po nivite ili gi pasele ovcite.......sepak ne moze da me ubedi tolku lesno.....si ja osekam jas svojata krv sto mi tece vo venite.....Wink

...epa vidi....pocnuva da vrie sekogas koga ke vidam dobra koka....tipicno makedonski......LOLLOLLOLLOL
Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 11:45

....eeee  vojvodo...do kade???....eve Irena me ubeduva deka sme krajni produkti na sekoj sto pominal niz vekovite preku makedonija i gi rokal nasite praprapraprababi dodeka kopale po nivite ili gi pasele ovcite.......sepak ne moze da me ubedi tolku lesno.....si ja osekam jas svojata krv sto mi tece vo venite.....[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА ИРЕНА ТЕБЕ ТЕ УБЕДУВА КАСПЕР...
ЗНАЕ И ТАА ДЕКА ТЕБЕ НЕ ТЕ УБЕДУВА НИКОЈ....

А И НЕ ЈА ЧИТАШ ПРАВИЛНО...
А И СКЛОНИ СМЕ НИЕ КОН МЕШАЊЕ...
ЕТЕ ТИ ЗА ДЕСЕТИНА ГОДИНИ ВО СКОПЈЕ СИ СТАНАЛ ОД СКОПЈАНИ ПО СКОПЈАНЕЦ...
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 11:45

dobar den ..kako ste denes?
.....zlato moe.....HugHeartHug......konecno se vkluci....ili pak za kratko i ke ne napustisCry....TongueTongueTongue

ej pa zlato se nadevam denes malku poveke ke ve druzam..sepak obvrski se vo prasanje..ehheheh kamo i jas da imam tolku "free" time...
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 11:46

ИРЕНА АКО Е НЕШТО ВО ВРСКА СО ИСТОРИЈАТА ПРАТИ МИ И ГО И МЕНЕ...

vazi vojvodo... pisi mi go mailot na LP no moze Marko ke go stokmi i za na forumov...
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 11:46

Eve kako moze da se resi energetskata kriza ...

Bio_generatori...

Dosta so istorijata ....
i reklamite...

sega odime na snimanje...

eve marijancheto dojde so presmetkite ...
da vidime sto kazuvaat ekonomskite procenki...
dali ke imame profit.... ???

prvo da gi vidime trosocite za reprezentaciii....
ako se mali treba da se zgolemat....
obicno kaj nas tie prvo se kratat...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 11:48
JAKA FOTKA MARKO,,KOJ ZNAE,ZNAE...BAS ZNAE KADA DA GO NASOCI POGLEDOT
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 11:48
Уште 18 приведени под обвинение за корупција
Миомир Серафиновиќ

30.11.2006
Иснифарис Џемаили

Уште 18 лица ноќеска се приведени во полициската станица во Автокоманда. Меѓу нив најпознат е овчарот Иснифарис Џемаили. Уапсен е и неговиот нотар Никола Стојменовиќ, поранешната директорка на катастарот Емилија Алексовска и Гордана Ракочевиќ, сопруга на адвокатот на Џемаили.

Сите се осомничени за злоупотреба, корупција и перење пари, во скандалите „Бачило“ и денационализација на ексклузивниот плац кај соборниот храм во центарот на Скопје.

Дознаваме дека меѓу осомничените е и поранешниот заменик министер за економија Сашо Андоновски, но тој не бил пронајден. Полицијата го бара и планира да распише потерница.

Останатите 13 приведени лица се соработници на приведените.

Сите се наоѓаат во полициската станица во Автокоманда, која во моментов има зголемен број на специјалци.

Во истата станица се наоѓа и Рубинчо Заревски, кој е осомничен за злоупотреба тендер, при што ја оштетил државата за 280.000 евра.

Се очекува Заревски да биде префрлен пред истражен судија во некој од скопските судови.

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

АИРЛИЈА НЕКА Е .................

ПОЧНА ДА СЕ ВРТИ ФУРКАТА И ДА СЕ ОДМОТУВА КЛОПЧЕТО

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 11:49

...epa vidi....pocnuva da vrie sekogas koga ke vidam dobra koka....tipicno makedonski......LOLLOLLOLLOL

psttttttttt..LOLLOLLOL
hehehhe zatoa jas se cudam koga ke vidam dobar "petel" zasto cela se ispobrkuvam....eve sto bila rabotata....do genite:))LOLLOL

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 11:54
...zlato...od tvojata izjava...zaklucuvam...oficijalno.......ti imas cista makedonska krv.......ne stanuva zbor za nikakov mesanec.....WinkTongueLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 11:56
КАСПЕЕР ,
КАКО ТИ СЕ ДОПАЃА ПОСЛЕДНАВА МОЈА ИНФОРМАЦИЈА ?
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 11:57
Pitu...

toa e dokaz deka materijalnite zadovolstva ne se vecni...

po 100 godini nikoj nema da gi znae...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 12:00

КАСПЕЕР ,
КАКО ТИ СЕ ДОПАЃА ПОСЛЕДНАВА МОЈА ИНФОРМАЦИЈА ?
.....prekrasna rabota....i red e da zazivee pravniot sistem vo drzavava......gi pozdravuvam ambiciite i pravilnata rabota na segasnata vlada....samo treba rabotite do kraj da gi isteraat....moze ke stignat i do uzurpaciite vo Delcevo i Vladimirovo.....moze uste nekoj ke pritvorat...ako pred toa ne si ja duvne vo Trakija......WinkLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 20152016201720182019 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,891 секунди.