|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 20092010201120122013 2229> |
Автор | |
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ke mu pravime na "oskarot" posle...
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko,dobar si,,,,
OVA SO KOLENOTO E JAKO........
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke si go cuvame vo vitrina... TRUCKER... I KE BRISEME PRASHINA....DOMAKJINKI |
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko...
Zeenskata ekipa...se uspala sabajlecki....
Zaglavila sinokjaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo jas BUDNA...USTE RANO V ZORI.. SERIZONO SUM SI JA SFATILA ULOGATA....T.E MOJATA ZIVOTNA ULOGAAAAA |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Битолска делегација на гробот на Персеј
Делегација на Советот на Општината Битола, предводена од претседателот Лилјана Кузмановска, изминативе денови го посети гробот на последниот цар на Античка Македонија, Персеј, во близина на градот Аквила. На него беа положени венци и свежи цвеќиња и обележја на градот Битола. Во делегацијата беа и претставници на здруженијата "Персеида" и "Алкомена". Инаку, во средбите со градоначалниците на италијанските градови Аквила, Маса Д'Албе, Маљано де Марси, стана збор за востановување соработка меѓу Битола и овие места оддалечени на 100 километри од Рим. Покренати се иницијативи, гробот на Персеј да биде обележан и за него во иднина да се грижи Општината Битола, која има донесено одлука на Совет за заштита на локалитетот Персеида што се наоѓа во територијата на општина Битола. Беше одржана и средба со проректорот на Аквила за соработка на двата универзитети Битола и Аквила. (П.С.) |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo 168 godina PNE bil zaroben posle bitkata kaj Pidna vo tretata Rimsko_Makedonska vojna koga grckite pleminja se svrtile protiv nas i preminale na strana na rimjanite...vo 162 vo zatocenistvo umrel vo Albafuchens . Rimjanite go pogrebale so site pocesti na kral... na trosok na rimskiot senat... i mu izgradile grobnica mauzolej... otkrieana e od belgiski arheolozi proletta 2005 godina... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne zaboravime da zemem 10 hevtalici i 10 nakovalni... cekanchinja nema potreba ke se snajdeme... ako padne nekoj del od garderobata... odma so hevtalicata... heft-heft... ako ima nitna trucker so nakovalnata ... nak-nak .. val-val ... na-na nak-nak ... val-val ... na-na |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=F8F1360680F3504E98FA65D792042624
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prenesete ja ovaa statija na site nasi prijateli vo zemjava i stranstvo....
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Val... se sekavas na prviot film sto go snimavme vo Alkomena...
toa e prilepsko Buchin ... tamo se spremala vojskata na Aleksandar makedonski... toa go ima vo statijata sto ja prativ... a na Persej prestolninata mu bila vo dnesna Crnobuki... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sekjavam..Marko,,,kako ne...toa bese mojot DEBI OBID NA FILMSKO PLATNO
|
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Внеси реплика | страница <1 20092010201120122013 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |