|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 20082009201020112012 2229> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo cajceto Val...
znaes da go napravis ... kolku ludje ima na ovoj forum .... kakvi bevme na pocetokot... a sega so kakva griza edni za drugi... Site raboti sto gi pravime za sebe .... nisto ne znachat za Neograniceniot... Edna rabota da se napravi za nekoj drug... vecno ke ostane vo pokolenijata... toa go ceni Neograniceniot! Ima vo Skopje edno vojno lice na prekar go vikaat Rambo... Rambo zatoa sto e mnogu jak na jazik... pisuva i knigi... ednas mi se javi posle Nova Godina... da mi ja cestita... i da mi se zablagodari... da me blagoslovi... zatoa sto vo Dom na ARM ... na edno moe predavanje ... slusnal nesto sto za nego bilo mnogu vazno... negovite izmachuvanja gi snemalo... i jas sum mu blagodaran ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro Trucker...
PRIJATEN I USPESEN DEN.... slikite ti se prava inspiracija... tebe te biva za organiziranje na vakvi eksk*rzii... ke go napravime toa.... avtobusi ... avioni.. hoteli ima patnici i gosti nema... !!! nie sme gostite... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav, Direktore......ke go napravime i toa eden den...se e mozno!!!!
a i blisku e toa do realizacija.....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko...kade ja snimame vtorata scena...da znam za izbor na garderobata.....da go iskonsultiram mojot stilist
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve so Val ... pieme cajche i muabetchinja...
ja cekame ekipata ... da prodolzime so snimanjeto.... paparazzotot slikal fantasticni sliki... Oscari ke ni dodeluvaat.... dosta e snimanja na filmovi kako tuka sme za nikade... humoreskite ni se kako tragedii... gi gledam nekoi raboti... nie kako narod imame golema dusha... nesto slichni se na Filipinite ... i na Karibite... soft_soul... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oskar za najdobra rezija...ili najefekti
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Val.. vtorata scena e otvaranje na nasiot stand na saemot vo Hamburg ... normalno centralno mesto vo halata... taka e treba da se napravi stajling prema scenata ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oscar za Scenario,
Oscar za rezija... Oscar za snimanje... Oscar za zenska uloga... i toa 10 takvi... Oscar za maska uloga... ne moraa ... ama veke koga davaat... Oscar za photo-genichnost... treba da mislime i na drugite... da ne gi zemame site samo nie... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci... Treba da ja dolovime scenata....najnapred... Da ne napravime kiks vo toaletata |
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Van konk*rencija e nashiot film...
Nema da ostane statuetka za drugite ucesnici
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikako utka nemoze da ima ...
Pitu e tuka... toj e mnogu efikasen tip... jas ima da vrtam ... da verglam ... ama toj ... ti ova .. ti ona.. i gotovo... toa ti e : VLEZI - IZLEZI I GOTOVO!!! a pak Trucker samo so ochite ke pokazuva kade i sto... go biva za raboti koi se sofisticirani... Dime so sedumte kameri zafaten... ispoten... Marijancheto ja sreduva dokumentacijata za firmata.... zatoa ja nema.... raboti... toa treba reziserski da bide kako reklamata za cokolatcata Bandji... Bandji.... koga covek ke vleze vo halata .... da oseti bio_magnetizam_of_macedonia... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga se raboti za scena...mora prvo da se napravi ubava atmosfera za da se dolovi i da se predvidi dejstvieto...ili sto bi rekle da se "zagolica" gledacot/gledackata...
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke ja zagolicame publikata....ke gi ostavime bez text i vozduh trucker....
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najvazno vo filmot se dijalozite...
mnogu vazno e dijalozite da bidat originalni... ne kako ajde da kazuvame frazi... ako lazeme da veruvame vo lagite... nekoj pozadi bina mozebi si go udril kolenoto... ama pred kamera ima pirueta da napravi ako treba... i facite treba da se prema dijalogot... zatoa ludjeto imaat faca... se se cita na nea... ako nekoja pomisli "lele kolku e ovaa glupa"... toa i se cita na facata .... a moze da kaze: leleeee... kolku ti e ubav fustanot... (a facata ja izdava)... zatoa da imame site cisti misli... i da bideme faci... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 20082009201020112012 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |