![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 850851852853854 931> |
Автор | |
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вајда ова ќе ти биде доволно.. барем за некое време..
![]() |
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
A kolkavi ste vie Kalince i Ivana ako ne e tajna, ne sakam posle da me apsat ako slucajno pijam so maloletni
![]() |
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Teska rabota deka toa ke mi bide dovolno ama aj ke probam
![]() Inace taman najdov ubavi slikicki nemozam da gi upload jebiga.
Aj Ziveli
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Ај, еве, се снајдов сама.. ЖИВЕЛИ!
![]() |
|
![]() |
|
Aj ziveli
![]() |
|
![]() |
|
Не можам веќе, издржав херојски до ова време, ама дојде часот и јас да поспијам малку..
![]() |
|
![]() |
|
Ok malecko se gledame utre, kaj mene e inace mnogu rano za spienje, tek e 21:30. Ubav son |
|
![]() |
|
Фала, добра ноќ и на тебе..ај ќе си најдеш друштво да продужите со пиење..
![]() |
|
![]() |
|
Teska rabota, pivata sto mi gi dade ispadnaa dovolno. Idam pod tus sega i poleka poleka i ja u krevet. Pozdrav i ke pieme utre pak. Cao |
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Aj ja sama ce si piam i taka sama si ostanav na forum... aj nazdravje
|
|
![]() |
|
Mumu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
a so ke pieme vecerva.....
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Вотка
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mumu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
ja spontano ke odlucam.....
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
А за мене што ќе дадете?
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 850851852853854 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |