|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 849850851852853 931> |
Автор | |
ivana_zi
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве за сите жени на форумов...
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma sto ke vi se striptizeri, sto sme jas i Dogy ovde, ama da se podnapieme uste malce
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uhuuuuuuuuuuuuu....moze,moze,moze......
ajde ziveli.........
|
|
kuliraj
|
|
ivana_zi
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа, додека да се поднапиете, малце да се "загрееме" и ние!!
Ај, Калине, ЖИВЕЛИ!!! Изменето од ivana_zi - 29.Ноември.2006 во 03:03 |
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sto da pravime koga mnogu ni drzi gazot . Aj kazi sto ke piete trojcata od mene
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas od preeska se mislev da vi predlozam,ama si vikam daj uste malku da gi nacukam.....
eve viski i za vas dvajca
|
|
kuliraj
|
|
ivana_zi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми се слабост коктелите...
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dogi уште малку оди на спиење, оти црвеното вино не е за претерување, а и утре треба да се рмба, лесно им е на децата, не се на школо од сабајле, така? туку дај уште по една додека сме овде.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Anarhist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe aj ke pocnev jas za malce, ama vikam aj nema smisla, ozbilni devojki ste, so deckovci, ne zaradi mene - jas sum solo, zaradi vas, posle jas ke bidam kriv a i Dogy
|
|
Anarhist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto vikate na Pivo u kombinacija so kamikazi ili tekila ili B2
|
|
ivana_zi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Остај ти тоа... Дај алкохол и да уживаме!!!
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слушај, одам јас, вие пазете што правите и после заклучете овде во барот, ок?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Anarhist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neee, jas znam sto e dama koga ke ja vidam. Ke pieme ne e problem ali sepak ne. Ne pipam vo vrska.
Ma daj SKOPSKO
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i se e mozno
|
|
kuliraj
|
|
Внеси реплика | страница <1 849850851852853 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |