![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 849850851852853 931> |
Автор | |
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Еве за сите жени на форумов...
![]() |
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Ma sto ke vi se striptizeri, sto sme jas i Dogy ovde, ama da se podnapieme uste malce
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ajde ziveli.........
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Епа, додека да се поднапиете, малце да се "загрееме" и ние!!
![]() ![]() ![]() Ај, Калине, ЖИВЕЛИ!!! Изменето од ivana_zi - 29.Ноември.2006 во 03:03 |
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Pa sto da pravime koga mnogu ni drzi gazot Aj kazi sto ke piete trojcata od mene
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
i jas od preeska se mislev da vi predlozam,ama si vikam daj uste malku da gi nacukam.....
![]() ![]() ![]() eve viski i za vas dvajca
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Мене ми се слабост коктелите...
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Dogi уште малку оди на спиење, оти црвеното вино не е за претерување, а и утре треба да се рмба, лесно им е на децата, не се на школо од сабајле, така? туку дај уште по една додека сме овде.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Abe aj ke pocnev jas za malce, ama vikam aj nema smisla, ozbilni devojki ste, so deckovci, ne zaradi mene - jas sum solo, zaradi vas, posle jas ke bidam kriv a i Dogy
![]() |
|
![]() |
|
A sto vikate na Pivo u kombinacija so kamikazi ili tekila ili B2
|
|
![]() |
|
Остај ти тоа... Дај алкохол и да уживаме!!!
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
слушај, одам јас, вие пазете што правите и после заклучете овде во барот, ок?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Neee, jas znam sto e dama koga ke ja vidam. Ke pieme ne e problem ali sepak ne. Ne pipam vo vrska.
Ma daj SKOPSKO
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 849850851852853 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |