![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 848849850851852 931> |
Автор | |
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А, што би сакала ти да пиеш, конобарице? Јас частам
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
uf,uf,uf.....pa....tesko prasanje......
vidi kolku ke bidam skromna-sakam konjak
![]() i sakam da se ispuni toa sto mi go predvide za utre....
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
танчерки? немат проблем.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Повелете...
![]() А тоа за утре...па нормално дека ќе се оствари све што ти кажав ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() a posle si ja cekam mojata naracka
i tancerki
i tanceri,normalno.....
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Aloooo, sakam SKOPSKO, koj go zatvori barov
![]() |
|
![]() |
|
VIDI KOLKU ALKOHOL DONESOV........barot ne e zatvoren,odberi si sto sakas......
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() еве една од танчерките за почеток ... |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Ma kako odberi, ja pivo negledam. Ti ne si tuka a cekas tancerki - ne ide toa taka, ti izgleda tanceri sakas a :)
Aj aj sto si i ti lisica.
Aj davaj skopsko
|
|
![]() |
|
sto ti e bre coveku?
![]() eve ti skopsko i......
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
[QUOTE=KaLiNa]
![]() ova za mene,ivana i dogi
nekoj skopsko ke si pie
i taka
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
еве уште една, само носете брзо пијалок и за нив, многу брзо се заморуваат ...
![]() |
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
|
nema problem,neka se posluzat sto sakaat
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Fala Kalince - mace. Imas vecera od mene Изменето од Anarhist - 29.Ноември.2006 во 02:57 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 848849850851852 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |