|
Српско - Грчкиот Шовинизам |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Испратена: 28.Ноември.2006 во 22:47 |
Ti toa Srbija do Tokija ne mozesh da go sfatis i dva dena da ti objasnuvam...
Ne znaci be toa Bugi deka se e Srpsko do Tokijo... alo drugo znacenje ima sto ti vaka ako gledas ko konj so prevez ke si go sfatis pogresno |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Испратена: 28.Ноември.2006 во 22:48 |
Toa e zaebancija shala poshalica ...kako da ti pojasnam ja toa koga ti takov duh nemash za da sfatish...
kako ? Koga vo se gledash zakana , se nekoj saka nesto da ti zeme ... ne e taka |
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Испратена: 28.Ноември.2006 во 22:49 |
Па ете ти го одговорот само свати го како реципроцитет и се ке ти бидне јасно Знаев ја дека си ти умно момче
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Испратена: 28.Ноември.2006 во 23:12 |
Da zakljucime Srbite ne sakaat nisto od Makedonija ja toa garantiram so glava...sedete si i mirno spijte si
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Испратена: 28.Ноември.2006 во 23:17 |
so garantiras ti
srbite se najlosi zatoa sto pred 15 godini bea najdobri a bugarite i grcite od veka za nas vikat so vikat pa neboli toklu |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Испратена: 28.Ноември.2006 во 23:35 |
Srbite ne ja sakaat za sebe Makedonskata zemja
toa garantiram |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Испратена: 28.Ноември.2006 во 23:36 |
ne garantiraj tolku
ne se plasi od svoite neprijateli nego od "prijatelite" |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Испратена: 28.Ноември.2006 во 23:39 |
Dobro
ajde zavrsiv ja so temava pozdrav |
|
|
|
anakin
Испратена: 28.Ноември.2006 во 23:47 |
ne nebegaj
glupo e da se pisuva srbi ne se lugjeto vinovni toa ti e polikika a polikika e kucka ne se luti |
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Испратена: 28.Ноември.2006 во 23:49 |
Ма не се секирај ке се врати он,Нинџа ти е Српски нинџа или подобро кажано Српски ЧеГевара(Жикица Јовановиќ - Шпанац)
|
|
anakin
Испратена: 28.Ноември.2006 во 23:53 |
ne se sekiram za nego
se sekiram za srbite oti mi rekoa brate makedonac mnogo te volimo toliko mnogo sto i nasu crkvu kje vi daruemo ej velikodusna srpska politika poklonuvat crkvi ne deka sakat nesto nego sakat da ne ponizat |
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Испратена: 28.Ноември.2006 во 23:56 |
Добри се Србите но најдобри се кога се у Србија,штета многу им станува тесна па мора да мигрираат - велика сеоба срба - него сега каде ке бираат да живеат до Токио има многу земја и пат
|
|
anakin
Испратена: 29.Ноември.2006 во 00:02 |
pa imat prednost do tamu
oti PRICAT DA GI CEO SVET RAZUME da gi razbirat no ne gi sfakjaat |
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Испратена: 29.Ноември.2006 во 00:02 |
баш така
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |