|
Незаборавна љубов |
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa znaci deka ke lutas barajki nadez? Ne vredi. Sve lezi vo tebe. Dodeka ne si svesna za svoite vrednosti, koi sigurni gi imas, kako ke bides otvorena za tugite? |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
dzivdzi
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа тоа е и проблемот кај мене, си кажав... Недоволно самодоверба, сигурност... Ама ај да кажеме дека ќе биде подобро...
|
|
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
|
ivana_zi
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам незаборавна и неостварена љубов... и колку повеќе се трудам да го заборавам и да си се убедам дека ништо не ми значи, толку ми е потешко да си поверувам..
|
|
dafina glasovik
Нов член Регистриран: 22.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NA ZALOST IMAM LJUBOV KOJA MI NANESE POVEKE BOLKA NEGO LI ZADOVOLSTVO.MEGU NAS SE ISPRECIJA NEGOVITE A I CEL GRAD.DOLGA PRICA-NEMA VEZE!KAKO DA E JAS SE USTE GO SAKAM I SEKOJ DEN SE UBEDUVAMDEKA TOA NE E TAKA AMA ???????????A TOJ NE MI POMAGA BAS MN. ZA DA GO ZABORAVAM,SE SLUSAME SEKOJ DEN!!!!!!!!! |
|
VASA SOVRSENO LUDA DAFNI
|
|
suzana
Нов член Регистриран: 24.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam...sekoj ima nezaboravna ljubov...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:51 |
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te zapisav na list,go iskinaa drugarite.Te zapisav na pesokot,te odnese veterot.Te zapisav vo srceto i tuka ke ostanes zasekogas!
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma normalno deka ima angeli vredni za pamtenje, valjda nema da pamtime ebani narkomanki i nimfomanki
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tie sto gi sakame sekogas gi gubime retko ili nikogas poveke ne se vlubuvame.Se sto potoa doaga e begstvo od kriza samo edas se saka
SE DRUGO E REPRIZA |
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
dalija
Група Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postoi edna takva licnost vo mojot zivot koja sto nenamerno se preseli vo moeto srce,i iako pominaa veke 4 god seuste nemozam da ja izvadam od tamu.ne ja sakam poveke,ali ednostavno premnogu mi znacese za da ja zaboravam tuku taka.
LUGETO ZABORAVAAT AKO MOZAT A SE SEKAVAAT AKO SAKAT |
|
te sakam goceeeeee
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех, има болка и болка..Има слабост и слабост..Но има и воља за живот и за среќа...
Ниеден човек не може да те промени и направи бесчуствителен неспособен за љубов благо кажано, доколку ние не дозволиме душата и карактерот да ни се промени...треба свестување на време, не многу патење или жалење..со текот на времето ке остане многу драг спомен дека постоел, или ако имало некои тешки кризи една ука како понатаму да не се сопнеш на истата грешка.. Така да претворања во билки или без емоции се само состојба на умот кои не треба да си ги дозволиме..Ако некој не повредил, другиот не е крив што ќе дојде, па на него бес или болка да истураме... И другата и другата после него заслужува љубов и ако ја дава е малку глупо и болно да не ја прима зашто ние патиме по минатото... |
|
|
|
m.m.
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto temava NEZABORAVENA LJUBOV mora da ja sfakate kako ljubov sto predizvikala bolka...
strasno e ako ja pametite taa ljubov, taa licnost samo po losiot kraj...
..pa zarem ne ste se topele vo negovite/nejzinite pregratki,
zarem ne ste se cuvstvuvale kako toj/taa da e vasiot cel svet...zarem ne ste se izgubile vo negovite/nejzinite oci...zarem ne ste saklale da se vpiete vo nego/nejze od taa ogromna ljubov koja ja cuvstvuvate...
zosto ne se sekavate na tie momenti...zavrsila vaka ili taka...dobro ...i treba da zavrsat nekolku za da porasnes emotivno....da sozrees....toa e del od zivotot..like it or not...
|
|
Today is the tomorrow you worried about yesterday
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ја темата м.м ...затоа има и таков наслов |
|
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEKOJ IMA NEKOJA NEZABORAVNA LJUBOV, NE U SMISOL DEKA SEUSTE JA SAKA OSOBATA ( A ZOSTO PA DA NE ) NEGO DEKA SEKOGAS KE SE SEKAVA NA NEKOI UBAVI MOMENTI POMINATI SO NEKOJA MNOGU DRAGA OSOBA, ZASTO NE E BITNO KADE SI, KADE SE NAOGAS VO MOMENTOT, BITNO E SO KOGO SI, DALI SI SO OSOBATA KOJA TE ISPOLNUVA I TE PRAVI SREKNA VO SEKOJ MOMENT, TOGAS EDNOSTAVNO JA ZANEMARUVAS OKOLINATA, GO GLEDAS SAMO NEGO/NEA. KOLKU UBAVO I ROMANTICNO. DOKOLKU TOA VI SE DESILO SO NEKOJA OSOBA, SIGURNO DEKA NE BI JA ZABORAVILE, SEKOGAS BI SE SEKAVALE NA UBAVITE MOMENTI OD ZIVOTOT, MOZEBI NEKOI I BI SE POKAJALE STO NE OSTANALE SEUSTE ZAEDNO ILI ZAEDNO ZASEKOGAS. JAS SEKOGAS KE PAMETAM EDNA OSOBA, ZA MENE MNOGU POSEBNA, MNOGU ZNACAJNA I SO LJUBOV KE SE SEKAVAM NA NEA, ZASTO GO ZASLUZUVA TOA, BEZ RAZLIKA NA TOA STO MI NOSI VREMETO PONATAKA, T.E. DALI KE BIDEME ZAEDNO ILI NE, ZASTO SE POZNAVAME I KONTAKTIRAME VEKE 10 GODINI.
|
|
DIJANA
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |