IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Незаборавна љубов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Незаборавна љубов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
Автор
Порака
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 00:25

Toa znaci deka ke lutas barajki nadez? Ne vredi. Sve lezi vo tebe. Dodeka ne si svesna za svoite vrednosti, koi sigurni gi imas, kako ke bides otvorena za tugite? 

Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
dzivdzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2005
Поени: 669
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dzivdzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 00:29
Епа тоа е и проблемот кај мене, си кажав... Недоволно самодоверба, сигурност... Ама ај да кажеме дека ќе биде подобро...
Who needs a heart, when a heart can be broken?

Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you...
Кон врв
ivana_zi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2006
Поени: 206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana_zi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 20:22
Имам незаборавна и неостварена љубов... и колку повеќе се трудам да го заборавам и да си се убедам дека ништо не ми значи, толку ми е потешко да си поверувам..
Кон врв
dafina glasovik Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2006
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dafina glasovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 00:00

NA ZALOST IMAM LJUBOV KOJA MI NANESE POVEKE BOLKA NEGO LI ZADOVOLSTVO.MEGU NAS SE ISPRECIJA NEGOVITE A I CEL GRAD.DOLGA PRICA-NEMA VEZE!KAKO DA E JAS SE USTE GO SAKAM I SEKOJ DEN SE UBEDUVAMDEKA TOA NE E TAKA  AMA ???????????A TOJ NE MI POMAGA BAS MN. ZA DA GO ZABORAVAM,SE SLUSAME SEKOJ DEN!!!!!!!!! 

VASA SOVRSENO LUDA DAFNI
Кон врв
suzana Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Септември.2006
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај suzana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2006 во 10:58
imam...sekoj ima nezaboravna ljubov...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 15:28

Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:51
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 16:08
Te zapisav na list,go iskinaa drugarite.Te zapisav na pesokot,te odnese veterot.Te zapisav vo srceto i tuka ke ostanes zasekogas!
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 09:55
Originally posted by valentina valentina напиша:

Дали имаш незаборавна љубов?

Некој/а што и после долго време поминато сеуште го/ја сакаш...

Не дека во сегашната врска не си среќен/среќна, но ете времето не избришало некоја мината љубов...
ma normalno deka ima angeli vredni za pamtenje, valjda nema da pamtime ebani narkomanki i nimfomanki Confused
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
anne Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anne Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 21:10
tie sto gi sakame sekogas gi gubime retko ili nikogas poveke ne se vlubuvame.Se sto potoa doaga e begstvo od kriza samo edas se saka 
               SE DRUGO E REPRIZA
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU???
Кон врв
dalija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2006
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 21:18
postoi edna takva licnost vo mojot zivot koja sto nenamerno se preseli vo moeto srce,i iako pominaa veke 4 god seuste nemozam da ja izvadam od tamu.ne ja sakam poveke,ali ednostavno premnogu mi znacese za da ja zaboravam tuku taka.

LUGETO ZABORAVAAT AKO MOZAT A SE SEKAVAAT AKO SAKAT
te sakam goceeeeee
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 08:20
Ех, има болка и болка..Има слабост и слабост..Но има и воља за живот и за среќа...
Ниеден човек не може да те промени и направи бесчуствителен неспособен за љубов благо кажано, доколку ние не дозволиме душата и карактерот да ни се промени...треба свестување на време, не многу патење или жалење..со текот на времето ке остане многу драг спомен дека постоел, или ако имало некои тешки кризи една ука како понатаму да не се сопнеш на истата грешка.. Така да претворања во билки или без емоции се само состојба на умот кои не треба да си ги дозволиме..Ако некој не повредил, другиот не е крив што ќе дојде, па на него бес или болка да истураме... И другата и другата после него заслужува љубов и ако ја дава е малку глупо и болно да не ја прима зашто ние патиме по минатото...
Кон врв
m.m. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2006
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај m.m. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 10:28
Zosto temava NEZABORAVENA LJUBOV mora da ja sfakate kako ljubov sto predizvikala bolka...Question

strasno e ako ja pametite taa ljubov, taa licnost samo po losiot kraj...
..pa zarem ne ste se topele vo negovite/nejzinite  pregratki,
zarem ne ste se cuvstvuvale kako toj/taa da e vasiot cel svet...zarem ne ste se izgubile vo negovite/nejzinite oci...zarem ne ste saklale da se vpiete vo nego/nejze od taa ogromna ljubov koja ja cuvstvuvate...Embarrassed
zosto ne se sekavate na tie momenti...zavrsila vaka ili taka...dobro ...i treba da zavrsat nekolku za da porasnes emotivno....da sozrees....toa e del od zivotot..like it or not...

Today is the tomorrow you worried about yesterday
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 10:33
Originally posted by valentina valentina напиша:

Дали имаш незаборавна љубов?

Некој/а што и после долго време поминато сеуште го/ја сакаш...

Не дека во сегашната врска не си среќен/среќна, но ете времето не избришало некоја мината љубов...

Еве ја темата м.м ...затоа има и таков наслов TongueTongue
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 11:32

SEKOJ IMA NEKOJA NEZABORAVNA LJUBOV, NE U SMISOL DEKA SEUSTE JA SAKA OSOBATA ( A ZOSTO PA DA NE ) NEGO DEKA SEKOGAS KE SE SEKAVA NA NEKOI UBAVI MOMENTI POMINATI SO NEKOJA MNOGU DRAGA OSOBA, ZASTO NE E BITNO KADE SI, KADE SE NAOGAS VO MOMENTOT, BITNO E SO KOGO SI, DALI SI SO OSOBATA KOJA TE ISPOLNUVA I TE PRAVI SREKNA VO SEKOJ MOMENT, TOGAS EDNOSTAVNO JA ZANEMARUVAS OKOLINATA, GO GLEDAS SAMO NEGO/NEA. KOLKU UBAVO I ROMANTICNO. DOKOLKU TOA VI SE DESILO SO NEKOJA OSOBA, SIGURNO DEKA NE BI JA ZABORAVILE, SEKOGAS BI SE SEKAVALE NA UBAVITE MOMENTI OD ZIVOTOT, MOZEBI NEKOI I BI SE POKAJALE STO NE OSTANALE SEUSTE ZAEDNO ILI ZAEDNO ZASEKOGAS. JAS SEKOGAS KE PAMETAM EDNA OSOBA, ZA MENE MNOGU POSEBNA, MNOGU ZNACAJNA I SO LJUBOV KE SE SEKAVAM NA NEA, ZASTO GO ZASLUZUVA TOA, BEZ RAZLIKA NA TOA STO MI NOSI VREMETO PONATAKA, T.E. DALI KE BIDEME ZAEDNO ILI NE, ZASTO SE POZNAVAME I KONTAKTIRAME VEKE 10 GODINI.Wink
   DIJANA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.