![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19391940194119421943 2229> |
Автор | |
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..ABE DIME..KAJ SI BE KOM6I...MARKOVI KULI?!?!?MINATIOT VIKEND BEV SO PLANINARITE NA TRESKAVEC,I KO TAMU ZAPOZNAV DVE SLOVENKI I EDEN 6PANEC..RABOTELE VO NEKOJA NEVLADINA VO BITOLA...ME VOODU6EVIJA..SLU6NALE ZA TRESKAVEC I SE ZAKRENALE OD BITOLA SO TAXI DO PP...PA PE6 DO GORE....RAZMENIVME MAIL SO 6PANECOT PA SEGA SE DOPI6UVAME...SAKA DA 6ETA PO PLANINJEVO ZAEDNO SO NEGOVITE PRIJATELKI OD SLOVENIJA....KEF SE STORIV 6O STRANCIVE JA SAKAAT NA6AVA ZEMJA POVEKE OD NAS....
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
worholl kako si??? oddamna ne sum te citala......pozdrav...
![]() Nate kako sama, ela si so nas.....
![]() ![]() ![]() kje si peeme pesnicki denes....
Pitu, kako ne sum ja sretnala Marijana, se srekjavame....
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ИИИИИИ пријателе не ми прави вака пак ке те терам да ме шеташ по убавинана Прилепска ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Гушкам пријателе, ми недостигаш многу ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Nate gi stopi site so gushki
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Еве сум срценце ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
NIKOJ NE SMEE DA E SAM,.KOGA SME NIE OVDEEEEEE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
..TUKA SUM BE LILI..EJ LILI KOLKU VOZBUDLIVO I FRANCUSKI ZVU4I...LILI..DA SIBAM 4OEKO...TUKA SUM BE SAMO POSLABO PI6UVAM..NEMOZAM DA VI ZALEPAM SLIKI DA VIDITE 6O E UBAJNA...NA MAIL MOZAM...KOJ SAKA NEKA SE PRIJAVI...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Не џабе ми залепија титула ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate,ajde od utre nekoe utro na nase staro mesto na kafence
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kafence i muabetcinja koi nemaat KRAJ
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Обавезно мила Вал деновиве обавезно не сме се виделе оддамна
![]() ![]() ![]() Ворхол пријателе пракај ми одма не туку прашувај.. и гушни ми тоа бисерчињата дома сите 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ВОРХОЛ ПА И НЕ ЕЧУДНО ШТО СТРАНЦИТЕ ПОВЕЌЕ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА МАК-УБАВИНИТЕ ПОЧНУВАЈКИ ОД ЕЗЕРАТА ДО ПЛАНИНИТЕ, САМО ШТО НИЕ САМИТЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ БИДЕЈКИ НЕ СМЕ ЛУГЕ БРЕ ЗА БРЗО ВРЕМЕ ЌЕ ВИДИШ КУПИШТА ЃУБРЕ КАДЕ ШТО ПРЕСТОЈУВАЛА НЕКОЈА ГРУПА НА ЛУЃЕ, КАЈ НИВ СЕ ЗНАЕ СЕ Е ПО НЕКОЕ СТРОГО ПИШАНО ПРАВИЛО ОД ПАТЕКА ЗА ДВИЖЕЊЕ ПА СЕ ДО ПАТОКАЗИ КАЈ ДА ГО ФРЛИШ ОТПАДОКОТ, А КАЈ НАС ИМА ПОНЕКАДЕ КОРПИ ЗА ОТПАДОК АМА СЕ ПРАЗНАТ ОД НОВА ГОДИНА НА НОВА ГОДИНА ИЛИ ПАК ИСТИТЕ СЕ ИСПОКРШЕНИ
![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
AJ DOBAR DEN..
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19391940194119421943 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |