![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19381939194019411942 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zdravo Pitu i Worhol...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
KADE E DIME...JAS NE GO "GLEDAM"
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЗДРАВО МАРКО ЛИЛИ ...
ЛИЛИ АКО Е ВЕЌЕ ПОРАДИ МЕНЕ БАРЕМ КАЧИ СЕ ПОГОРЕ ... ![]() ![]() А ШТО ТОА СИ ИМАЛА КОЧАНЧАНКА НА ГОСТИ А ? |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ВАЛ ПА ЛИСТАЈ МАЛКУ НАЗАД И ЌЕ ГО ВИДИШ....
![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
За што ќе тракаташкаме денес???
![]() ![]() ![]() ![]() Јас лили еве сум.. малку ми го лепеа срцето па не бев со сите ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
EJ..WORHOL...MY FRIEND,DOBREDOJDE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ауууу ова се фака на срце.. ![]() ![]() ![]() ![]() Тоа иде како песнана.. требаш ми требаш ми Ни сунца земљи као ти мени ти мени Па хајде доџи па ме увери да сумље не биде у мени ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate...kaj si...mo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ПАААА
МОЖЕ И ТАКА НАТЕ... АЈДЕ ДОЈДИ УСРЕЌИ МЕ . НОЌВА МОЈА БИДИ А УТРЕ ДО МЕНЕ РАЗБУДИ СЕ... И ВРЕМЕТО БИ ГО ЗАПРЕЛ, САМО СО МЕНЕ ДА СИ ... |
|
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
...TO NATEEE...SAM E NAJDOBRO....AMA PONEKOGA6...PA SAM SUM SE RODIL...
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
a be kacena sum na "visoko", poradi tebe i ostanuvam na "visoko"............ne se simnuvam na "nisko"....
![]() ![]() ![]() a da..gostinka imav..super prijatna....
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
ЛИЛИ АБЕ ТАА ЦУЦАТА ШО ЈА ВИКААТ МАРИЈАНА...
СИ ЈА СРЕТНАЛА НЕКАДЕ??? |
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
КОЈ Е ТОЛКУ ЗАГРИЖЕН ЗА МЕНЕ, ЈАС НЕ СЕ ГУБАМ ТОЛКУ ЛЕСНО, ПОСЕБНО НЕ ВО МКД
![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
..NA VISOKO?!?!?!?...JA DA ZNAE6 V4ERA KOLKU VISOKO BEV...EHEHEEEJJJ...NOGI TE SEGA ZATOA ME BOLAT...KAKO 6O VELAT U SKOJE...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19381939194019411942 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |