![]() |
|
Судбина или случајност? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 30> |
Автор | ||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sekoe nesto ima svoja pricina... no ima i nekoi slucajnosti - barem jas mislam taka
![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
s....sudbina |
||
![]() |
||
![]() |
||
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
|
Se e pricinsko >posledicno, barem spored mene...
|
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
се сложувам ...
само што понекогаш се работи за причинско последични односи кои се резултат на пресложен механизам во позадина кој не овозможува едноставно разбирање на случувањата ...
|
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Nema sudbina postoi samo slucajnost, sudbinata ja pravat lugeto, taa e posledica na nastanite koj sto gi pravime sekojdnevno.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
nishto NE e sluchajno,....................osven sluchajnosta!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
ni samite ne sme svesni kolku sme povrzani site vo svetot....nisto ne se slucuva slucajno se e pricinski
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
shedow ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
|
MESTENKA NEMA NI SUDBINA NI SLUCAJNOST......
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
niza na slucajni slucajnosti i namerni slucki pravi sudbina
najdobro sudbinata e da e niza na namernite slucki no togas bi bilo dosadno i po scenario taka da neka se slucuva i namerno i nenamerno |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
shedow ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
|
POSTOJAT NENAMERNI RABOTI KOJ NENAMERNO SE SLUCUVAAT NA USTE PONENAMERNI MESTA PA NE SE SUDBINA........ ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
nena...sto? ili previse mi se spie ili ti si 4 dimenzija pa mojot 3 dimenzionalen um nemoze da protolkuva
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
tuku taka predodredeni... |
||
![]() |
||
|
AKO IMA GOSPOD.........
|
||
![]() |
||
~ThA DrEaM~ ![]() Група ![]() ![]() Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
|
Не постојат случајности, се случува поради некоја причина. Итс д мистери оф аур јуниврс.
![]() |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |