|
Накит |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum zabegana po nakit....
ednas mi se ostvari zelbata, i rabotev u prodavnnica za nakit edno 2 meseca...
abe kefovi, kefovi
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
vesni
Сениор Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам накит, имам алергија од бижутерија и практикувам да носам злато. |
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sirota ti...........
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
napoleon
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
NEMA POTPIS
|
||
vesni
Сениор Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За жал не можем да шподнесам бужутерија..т.е мојата кожа не ми трпи
веднаш ми се јавува алергија..Така да приморана сум за злато кое не ми
е омилено воопшто, го носам ако сум приморана, како обетки од
мама, ланче од татко ми итн.. Си го обожавам среброто, а најмногу
филигранот..А ако евентуално треба да носам нешто ептен тогаш како
Весни малку лак прозирен за да издржам вечерта..
|
||
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште од древните цивилизации преку различни временски епохи и специфичните култури, па се до денес,култот на накитот никогаш не престанал да биде помалку интересен за секој од нас. Покрај допирот со телото, носењето накит за мене претставува спој на моќните метали и кристали со внатрешниот спој, па дури и за мене како и за повеќето жени, желбата да се покажеме и покажам пред другите.Без разлика дали се работи за скапоцен накит (јас не го обожавам иако го носам само семејниот прстен )или за накит што плени со својата совршена изработка,дури и кога се работи за имитација или бижутерија,жените го сакаат еднакво го сакам и јас. При изборот на накит трошам поголемо време зошто тој сепак ќе говори за мене за мојата внатрешност и надворешност,со него сакам да сум своја а воедно да го запазам и современиот тренд на кој припаѓам. |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se falam i se zalam
|
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas najmnogu si se gordeam so moite ubetki od swarovski, i moeto lance od swarovski. a, da... i so moite dve zlatni prstencinja i eden prsten so 3 mnooooogu mali dijamantcinja
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemam mnogu bizuterija inace planirm da si se iznakupvam |
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
dzivdzi
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
последно што купив се светло плави обетки во форма на солзичка, ги купив од Турција... Ретко можам да најдам нешто што ми се свиѓа и обавезно купувам нешто што е поретко, нешто што го немаат сите....
|
||
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Srebrena grivna i svetlo plavi obetki.
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam nakit no ne uzivam da se kitam inaku obozavam swarovski
|
||
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nakit...imam ama ne go mnogu upotrebuvam osven vo odredeni priliki
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |