|
Бисери на професорите |
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Автор | |
micevski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edni moj drugarcinja praeja belja za vreme na odmorot i eve go Pece
smrtta i mu rece aj elate so mene da ve podizbrkam malku dokaj
direktorot.....
|
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕДНАШ НИКОЛИНА ПО МАКЕДОНСКИ МУ РЕЧЕ НА РАЕЦО КО НЕЈЌЕШЕ ДА ОДИ НА ПСИХОЛОГ ДА ПИШИ ИЗЈАВА ЗА НЕОПРАВДАНИТЕ: МОРЕ ТИ БЕ НА ЗАПАД ПЛАЌАТ ЗА ДА ГИ ПРЕГЛЕДАТ А ТИ И БЕЗ ПАРИ И ПАК НЕЈЌИШ ДА ОДИШ.
|
|
и то...
|
|
Magnolia Fan
Нов член Регистриран: 16.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една моја наставничка по хемија не испрашуваше и никој нишо не знаеше и она вика: Јас сфаќам да незнаат сите ама никој да незнае [:D] [:D] [:D] [:D]
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...вие таму шо си зборвите...да не си зборвите
наставничката по географија...и еве уше едно нејзино
ако не ви е јасно да не ви објаснам Изменето од joki - 05.Август.2006 во 14:33 |
|
Точачиња.
|
|
BoY In LoVe
Нов член Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vleguva nastavnickata po geografija i ni veli::
Deca Utre Ke Pravime Iznenaden TEST !!!!!
|
|
HACKED BY PUSHILISTA
|
|
FlesX
Нов член Регистриран: 21.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tisina na cas, site mirni i odednas slusame
Na profesorkata i zvoni mobilbiot MNOGU LJUBAM DA VESLAM, DA CICAM VESLA LJUBAM JAS SRAMOTA |
|
ONLY THE STRONG SURVIVE
|
|
vasi44
Група Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vlegva prof.i veli na pismena digitroni nikako samo mobilni
|
|
diva
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NASTAVNICKATA FIZIKA OVA USTE VO OSNOVNO BESE SE NERVIRA I SO CEL MOZOK VIKA UCENIKU VO POSLEDNA KLUPA NE SE VRTI NAPRED
|
|
BE AFRAI TO LIE DONT BE AFRAID TO LOVE
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bolero(po fizika): Deca sega nie ke vi kazmie deka ova nie ne go znaeme zatoa vie ke si prasate srtucno lice, izbrisi ja tablata tamu to sto ni treba oti nema da ni treba.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nas. Krstinka: Na nikola stamov, ajde staposki
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
lagrima
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusnete go ova... :
Klasnata i se obraka na drugarkami (koja sedi do mene i place zs ima kec po matematika i treba da odi na polaganje) i i vika: Aj neplaci, ne se sekiraj, sega razgovarav so kolegata, ke poftarash. |
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na cas kaj klasnana pocna da dzvoni mobilen i nekoj rece "poraka".
a klasnana na to: "po raka, po noga, ama ako vi go zemam nema vrakjanje!"
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bese mnogu zesko vo ucilnicata i prof. po mat. rece: "otvori malku vozduh" (mesto pendzere). drugar mi otkoga se iznasmea rece: "turi malku vozduh vo casava"
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prof. po istorija: "ima nekoj crveno penkalo?". cel klas: "jas imam!". prof.: "sozdravje da si gi koristite"
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |