|
Бисери на професорите |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 16> |
Автор | |
lagrima
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edinstveniot profesor po Istorija vo skoloto na sred cas go otvara dzamot (do katedrata) i pali cigara. Drugarot od poslednata klupa izleguva na posledniot dzam i toj pali cigara.
Prifesorot go prasuva : - A sto imate vie ? ( mislejki deka e ucenik od drug klas) i ovoj mu odgovara: - ISTORIJA profesore Profesorot: - I nie imame istorija - i prodolzuva mirno i spokojno da si pushi |
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некој ден професорката англиски на сред писмена ни кажа дека некои американци кога ги учеле да зборат македонски еден наместо да рече јас многу сакам македонско сирење, американецов рекол ЈАС МНОГУ САКАМ МАКЕДОНСКО СЕРЕЊЕ.
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ми текна англиски еднаш што кажа... Зборевме нешто на час и цело
време викаше дека то ае лошо и пошо има обичај да збори и на англиски и
на македонски рече NO ДОБРО....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професерот по Физика изнервиран, дека другарката ништо не знае и вика: Девојко ке ти го ставам и има девет месеци да го носиш. ( мислеше на кец)
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
профана по социологија:
-...афричките племиња од америка...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе, професориве не се нормални.... По колку киксеви лупаат на ден, не се свесни..... Не ми текнува сега ниеден Али у основно пишувавме тетратка
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prof. po makedonski: "znaci, sto rekovme deka e najvazno?" na drugarka mi i tekna, krena raka i vikna: "JAS!!!". prof.: "ti voopsto ne si vazna"
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prof. po istorija: "ima nekoj crveno penkalo?". cel klas: "jas imam!". prof.: "sozdravje da si gi koristite"
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bese mnogu zesko vo ucilnicata i prof. po mat. rece: "otvori malku vozduh" (mesto pendzere). drugar mi otkoga se iznasmea rece: "turi malku vozduh vo casava"
|
|
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na cas kaj klasnana pocna da dzvoni mobilen i nekoj rece "poraka".
a klasnana na to: "po raka, po noga, ama ako vi go zemam nema vrakjanje!"
|
|
|
|
lagrima
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusnete go ova... :
Klasnata i se obraka na drugarkami (koja sedi do mene i place zs ima kec po matematika i treba da odi na polaganje) i i vika: Aj neplaci, ne se sekiraj, sega razgovarav so kolegata, ke poftarash. |
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nas. Krstinka: Na nikola stamov, ajde staposki
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bolero(po fizika): Deca sega nie ke vi kazmie deka ova nie ne go znaeme zatoa vie ke si prasate srtucno lice, izbrisi ja tablata tamu to sto ni treba oti nema da ni treba.
|
|
diva
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NASTAVNICKATA FIZIKA OVA USTE VO OSNOVNO BESE SE NERVIRA I SO CEL MOZOK VIKA UCENIKU VO POSLEDNA KLUPA NE SE VRTI NAPRED
|
|
BE AFRAI TO LIE DONT BE AFRAID TO LOVE
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |