|
Што да си купиме од SEXY SHOP |
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Автор | |
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas imam probano od tartufo efikasen mi izgleda
|
|
dudenz
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa moze poloviot organ da ti pukne naj jak e eve imate opomena od mene ako kozata ne vi e jaka ili imate problem so srce ova tartufot zaboravete go :)
ima slucaai im puknal penisot od predoziranje od pre golem sto stanal:)
a dana zborevme za vikendickata lesnici nesto
taman imas kuce mozes da si go naucis ce mu dades ednas poslem sam ide zavist mu pravat mu go kreva:)
i plus najaduva:)
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ima li nekoja od devjkite probano spanska??? |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i da probale spored moe iskustvo ne se secava nisto od orginal spanska samo oset deka se seksala mnogu predhodniot den
idi vo turska 10 20 evra ti se cela tabla
u apteka gi ima:)
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум пробала, сега за сега не ми требаат .... Можеби ќе пробам некогаш....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ne, tablite se za kravi kako sto jas znam, za zeni ima tecnost - kapki
|
|
goran123
Нов член Регистриран: 26.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sme veke kaj Valijant, eve vi nesto novo i mnogu poprofesionalno od Valijant... Sexy Shop Love Store... prvo napravete sporedba so sajtovite... razlikata e ocigledna... druga rabota e sto Love Store se prvite vo Makedonija sto imaat germanska licenca i za razlika od Valijant nemaat gnasni kabini, t.n. drkalni, nemaat kino kajsto se sobiraat pederi i higienata im e na prvo mesto. Imav moznost da gi posetam pred nekoj den i imaat raboti sto Valijant i voopsto gi nemale do sega.
samo videte ja razlikata vo sajtovite i ke vi stane jasno...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А каде се наоѓа?
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вибратор секако
|
|
goran123
Нов член Регистриран: 26.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако мислиш на локацијата, пишува на сајтот, во горниот десен ќош. ТЦ Беверли, на прв спрат
|
|
Anarhist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve aj po reakcija na drugite ke smenam neka bide Sexy Shop, nit imam nesto so valijant nit reklamiram, tuku ednostavno Sexy Shopovite ne se veke tabu tema kako porano pa bas bi sakal da znam sto bi si kupile od tamu, a eve vi gi linkovite i na dvata:
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Anarhist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gresam li , a mona ?
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne gresis, eve bas i jas denes gi gledav ponudite pa se razmisluvav da si kupam li vibrator i onaka od damna nikoj me nema zadovoleno
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |