|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 19271928192919301931 2229> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram snaske...
ke ja baknam... neznoooooo.... i ke ja pozdravam od tebe... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СТРАХ ОД ЛЕТЕЊА ОДУВЕК ИМАМ ЈА
И ТЕБЕ У СВОМ СРЦУ ДА НЕ ОДЛЕТИМ СА ДНА ТИ СЕБИ ВУЧЕШ МЕ НА ПОД ВУЧЕШ МЕ ОД СВЕГА ЛЕПОГ ШТО МИ ПРИЏЕ НА КОРАК ИЛИ ДВА СТРАХ ОД ЛЕЕТЊА ОД УВЕК МУЧИ МЕ И НЕМА НАДЕ ДА ЧУ ИКАД ТАЧИ ОБЛАКЕ ТИ НАЗАД ВУЧЕШ МЕ ТО УМЕШ ОДЛИЧНО СТОБОМ МИ ЉУБАВ ИЗГЛЕДА ТАКО ФОБИЧНО НАВИКЛА НА ЛОШЕ ДАНЕ ЈА САМ НАВИКЛА ТВОЈЕ СВЕ МАНЕ КАО КАПУТ ОБУКЛА НАВИКЛА ДА ТЕ ИЗ БЛАТА УВЕК ПОДИГНЕМ НАВИКЛА ДА ТИ СЕ ВРАТИМ КАД ТИ ПОБЕГНЕМ. НАВИКЛА ПА НЕ ЗНАМ ДА СЕ ОДВИКНЕМ БОЛЕ СЕЧАЊА СВАКО КО РАНА ЈЕ СРЕЧА ИЗА СВАКОГ УГЛА СЕ НЕ КУПУЈЕ А ТИ СИ УВЕК ТУ ДА МЕ ПОТСЕТИШ КАКО САМ ЛУДА ШТО У ПРАВУ ЉУБАВ ВЕРУЈЕМ СТРАХ ОД ЛЕТЕЊА ОД УВЕК МУЧИ МЕ И НЕМА НАДЕ ДА ЧУ ИКАД ТАЧИ ОБЛАКЕ ТИ НАЗАД ВУЧЕШ МЕ ТО УМЕШ ОДЛИЧНО СТОБОМ МИ ЉУБАВ ИЗГЛЕДА ТАКО ФОБИЧНО НАВИКЛА НА ЛОШЕ ДАНЕ ЈА САМ НАВИКЛА ТВОЈЕ СВЕ МАНЕ КАО КАПУТ ОБУКЛА НАВИКЛА ДА ТЕ ИЗ БЛАТА УВЕК ПОДИГНЕМ НАВИКЛА ДА ТИ СЕ ВРАТИМ КАД ТИ ПОБЕГНЕМ. НАВИКЛА ПА НЕ ЗНАМ ДА СЕ ОДВИКНЕМ |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MARKO UBAV VIKEND...SE CITKAME OD PONEDELNIK
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svekre, toj tvoj Marfi da ne go isprati vo Skopje. Denes petok namesto da odmaram jas imam najmnogu rabota
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav imate id od Dime...
nie treba uste vo 14:30 casot da pocneme da se pozdravuvame.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more daj na stara slava nekoe mesto......postedi me od intervju i stresovi...
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za borba so Marfi...
ima eden efikasen metod... fati se za zad***... ama ne apla... taka ... kako "bas me briga"... i se ke se sredi.... Val... vo ponedelnik... sekoj da kaze sto pavel... i kako... i kolku pati... kade... se po red... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jednom se otac moj sa posla kući vratio pre, |
|
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАД ПОМИСЛИМ ДА ТЕ ГУБИМ
ДА ТЕ ДРУГОМ ПРЕПУШТАМ ЖЕЛИМ ДА СЕ НЕ ПРОБУДИМ ДА ТО НЕ ГЛЕДАМ |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Холандските животни први добиле парламентарен претставник 24/11, Холандските животни први во светот добиле свој застапник во парламентот со изборот на двајца членови на Партијата за животни (ПвдД) во новиот состав на парламентот во Кралството Холандија. Kaj nas odamna ima zivotni vo parlamentot
Dobar den narode |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marco pzdrav i prijaten vikend i za tebe i za Dime....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kada noć prekrije olimpijski grad |
|
|
|
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe site li zaminavteeeeeeeeee............................................!!!!!!!!!!!!!!..............sam....sam sum....sosema sam......!!!!!!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 19271928192919301931 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |