IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 19181919192019211922 2229>
Автор
Порака
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 11:53
Е КАКО ЈА ЧЕКАТЕ СО НЕТРПЕНИЕ КОГА НЕ ВИДОВ НИТУ ЕДНА ПРИЈАВЕНА ЗА ПРЕСЛУШУВАЊЕ...
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 11:54
TERAJ PITU, JAS SUM PRESLUSANA........LOLLOLLOL
KASPER, TEBE NE TE PRASUVAM ZA RANG LISTA, TAMU E ZAGARANTIRANO PRVOTO MESTO..........LOLLOLLOL

PAZETE SO PRAJTE, DA NE JA IZVADAM JAS MOJATA RANG LISTA.........WinkLOLLOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 11:58
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

KASPER, TEBE NE TE PRASUVAM ZA RANG LISTA, TAMU E ZAGARANTIRANO PRVOTO MESTO..........LOLLOLLOL

Taka e Lili...vo pravo si....na mojata rang lista kojasto i voopsto ne e kompetentna i nepriznata ko Makedonija...site kotirate na prvo mesto...za zal vtoro i ne postoi pa kamoli treto.......Tongue
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 11:58
KAKO KE NE PRESLUSHAS KOLEGA??
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 12:02
Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Taka e Lili...vo pravo si....na mojata rang lista kojasto i voopsto ne e kompetentna i nepriznata ko Makedonija...site kotirate na prvo mesto...za zal vtoro i ne postoi pa kamoli treto.......Tongue
I POVTORNO VISTINSKI ODGOVORClapClapClap
ABE KASPERCE, SINOKJA KONEKCIJATA TI BILA BLESKAVA 100%.....LOLLOLLOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 12:14
....more sinoka samo gi polnev bateriiteWink.....konekcija za zalCry...posle nekoj denLOLLOLLOLLOL............!!!
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 12:15

....more sinoka samo gi polnev bateriiteWink.....konekcija za zalCry...posle nekoj denLOLLOLLOLLOL............!!!

HEHEHHHE ZLATO..POZDRAV DO TEBE...SEGA KE ODMARASH MALKU A?...LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 12:17
Originally posted by marijana marijana напиша:

HEHEHHHE ZLATO..POZDRAV DO TEBE...SEGA KE ODMARASH MALKU A?...LOLLOL
...eve go i moeto sonceeee.....zlato.....HugHeartHug.....te guskam najcvrsto....sea znam deka raspolozenieto ke mi se podobri...TongueTongueTongueTongueTongue
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 12:18
dobar denBig%20smile
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 12:19
....zlato...ko sto velat sosedite..."junak se na muke poznaje"....taka i jas....junacam ovie denovi.....he-he......sepak,dobro e sto e relativno.........ne daj boze da se obratni denovite...e togas so ke se prai???WinkLOLLOL
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 12:21

....zlato...ko sto velat sosedite..."junak se na muke poznaje"....taka i jas....junacam ovie denovi.....he-he......sepak,dobro e sto e relativno.........ne daj boze da se obratni denovite...e togas so ke se prai???WinkLOLLOL

LOLLOLLOLLOL..AJDE NE SE ZALI...E NE ME STEGAJ TOLKU..KE ME UGUSHISHLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 12:21
Originally posted by la fille la fille напиша:

dobar denBig%20smile
....devojce.......HugHugHug.....kako si mi???...glavceto???....se nadevam deka pomina..!!Smile
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 12:22
pomina kasper
aj da te gushnam ednas Hug
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 12:23
 Originally posted by marijana

LOLLOLLOLLOL..AJDE NE SE ZALI...E NE ME STEGAJ TOLKU..KE ME UGUSHISHLOLLOL               .........pa i nema sto da se zalam de!!!!.....ke si nadoknadam..he-he........i nemozam da ne stegam koga sum kefen stom te gledam i guskam....takva mi e milosta..sosem malku gruba......WinkLOL

Изменето од kasper - 24.Ноември.2006 во 12:24
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 19181919192019211922 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,610 секунди.