|
Многу рокери и металци |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | |
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malce zabega temava...ima epten pozeri i toa si e fakt,ne smetaat premnogu,ama svirkite si ja gubat smislata,ne se vise mesta kade odat luge koi se spoeni so muzikata nego prestizot i pozerstvoto...
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Такви трупови кои се нарекуваат металци или рокери со една песна..... тие ќе дојдат и ќе поминат, модата ќе помине, тие ќе станат фанови на попот и мадона ке им биде кралица, не се нарекувам металка бидејки знам околу 25 добри металски песни, а има деца ко од градоначалникот на охрид, керка му што се заинтересирани за таа музика и само такава слушаат (не знам што зборам, ама нешто зборев)
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,ima mnogu so se furaat,ama toa e.......promaseni luge! zasto da glumam nesto sto ne sum,ako toa ne mi se sviga i ne me ispolnuva?!
|
|
kuliraj
|
|
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe toa se luge vlezeni vo jaki filmovi.......
inaku i tie se luge |
|
|
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama so im vredat tie filmovi?
|
|
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe neka si teraat po patot........nema sto da im se zamarame.......
|
|
kuliraj
|
|
gothic666
Нов член Регистриран: 21.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma daj ne se zamarajte ne vredi
bas mi e interesno so takvite "jaki metalci" barem ima kogo da zaebavam :)
|
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
metalci, ali po potreba;inace u slobodno vreme vreme turbo folkeri.takvi gi ima so lopata da gi rines,i pak da se sopnuvas od niv.
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
rebel kid
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so se zamarate tolku so niv?neli e niven zivot toa,so qr ve boli dali se pozeri,pozerki???????neli treba da gleate malce za sebe?a da,me nerviraat metalci,raperi i so i da e,koa gi znaat samo slayer,kreator,iron maiden ova za metalcite i eminem,50 cent,dmx za raperite.zoso ne pobarate vnatre malce u muzikata?mislam ima i drugi grupi,neli?i ima mn bolje od tie:D
|
|
marinka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne im se zamaram,smesni mi se
|
|
kuliraj
|
|
rebel kid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:))) da.znam smesni se.ne vikam ne,ama tolku golemo znacenje da im se dava?:D i marinka fala:D
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kakvo znacenje....koj sto saka neka prai,koj kako saka neka se oblaka,sto saka neka slusa......site si terame ko so sakame
|
|
kuliraj
|
|
rebel kid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
thats right:D
|
|
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |