|
Што е права жена? |
Внеси реплика | страница <1 23456 23> |
Автор | |
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Delfin, stavi uste edno vazno kamche vo mozaikot.
Zenata kako majka ja ispolnuva svojata najvozvishena uloga. Kreira i neguva zivot. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти благодарам :) ...Темата е прекрасна !! :)
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da Delfin mnogu ubavo...
Se gleda deka zena ti vo tvoi oci e PRAVA ZENA, taka treba... Pozdrav. |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malce sporo trgna na pocetok, ama milo mi e sto izlegoa dusickite od korupkite i se proiznesoa. Mora da se animirame vo ubavi nasoki.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Delfin..
Koja UBAVINA...VO TVOJOT TEXT...
SEKOJA CEST
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имало Сенсеи прекрасни теми од кога постои Форум :), има и ке има :) ...убавината и длабочината на најдлабоките вредности не може да ја задржи како што велиш нашата срамлива подзатскриеност во себе самите . Потребна е некогаш вистинска позитивна провокација како во случајов твојата тема .
Благодарам на дамите над мене , и вие сте дел од оваа убавина за која зборуваме Изменето од Delfin - 22.Ноември.2006 во 15:32 |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
respect |
|
dudenz
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
делфин размислував за твојот пост многу... Дефинитивно имаш право..
кога ке се видам во неговите очи знам, не мора ништо да ми каже...нито
да барам нешто посебно доволно е да му ги видам очите..
|
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како беше она ...Очите огледало на душата ! |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да погледни ги очите ќе ја видиш душата, тебе во мене..И кога ке ги
видиш во очите мои нашите неродени деца, нема потреба било што да
говорам, ке знаеш сама..
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Брајан Адамс рече.....
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zarem ima definicija na "prava zena"?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo se se soglasuvam osven ona svoj porod...mi se napravi dilema dali e dobro kazano i mislam deka ne e ,sigurno mazite se vosh*tuvaat i na onie zeni koi ke iscuvaat prisvoeno bebence i veruvam deka vo nivnite oci sepak go ima onoj sjaj-koga ke ja poglednat da kazat ova e prava zena...Primer zemete ja Esma..zena vo sekoj pogled,ischuvala preku 40 deca ako na niedno ne e bioloshka majka Изменето од Delfin - 24.Ноември.2006 во 09:30 |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |