![]() |
|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 50> |
Автор | ||
Romeo ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne bas klasika ali ko ke ja slusam ceca mi praj keif , vie gospodo rokeri ko ke sednite u kafan so slusate ve molam , a odite u kafana toa e 100 % , tamu da ne vi pustaat kismet ili potpevnuvate nekoja od ceca , aj da bideme iskreni
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
e pa ko ke ojme vo kafana obicno ja poracvam otvorimi belo lence vrata i kazi rajne zs ni e omilena mene i na mojot najdobar drugar i slicni stvari na to,kolku so sum ihformiran niedna od ovie raboti ne e od ceca,a kafani kaj se pustat ceca ti tvrdam deka ne posetvam,ednostavno se kosit so moite "rokerski principi" kako sto miluvas da kazis
![]() |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
si sakam skoro sekakva muzka pa i ceca ima ubavi pesni.
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
Romeo ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 43 |
|
jas tvrdam deka nema kafani kaj sto ne pustaat ceca :)))
|
||
![]() |
||
vesni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
|
Цеца е институција. неспоредлива со никоја друга... |
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
Ne preteruj.....
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
ne preteruj vtorpat
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
epa ima...ja iam kafana kaj so se vrti narodno i toma zdravkovic epten koa ke se zapijat poredovnite musterii
![]() ![]() ![]() |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
raging bull ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
|
Abe vie normalni ste more ili kakvi ste???
Vidi ova se folkeri na plin
![]() ![]() Ceca,be
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
ne site ja poddrzuvet ceca,svrti nekolku strani nanazad ke vidis
![]() |
||
|
||
![]() |
||
paki ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 21 |
|
ceca nema vrska gola voda cela e celulit
|
||
![]() |
||
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
|
OK e Ceca, zasto da ne.
Zasto pa Madona e podobra - posto pee na Angliski - pffff.
Nema veze, sekoj si ima razlicen vkus, a Ceca e onaka OK, a za ovie prostori e zakon.
Koja pejacka sobrala do sega tolku luge ko Veva na Marakana.
|
||
![]() |
||
|
bjelo dugme ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
a zs primer temava ne ja prefrlite vo bosh muabeti....mislam... CECA BE!....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |