![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17981799180018011802 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pitu, ME POGODI MARKO SO BAJADERICKIVEEEEEEEEE
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
СТАР ЛИСЕЦ Е ТОЈ ...
ЗНАЕ КОГО СО ШТО ДА ПОГОДИ . ЈАС НА ПОЧЕТОКОТ МОЖЕ ЛОШО СО НЕГО ПОЧНАВ ,АМА МИСЛАМ ДЕКА ДОБАР Е ТОЈ . ИЗВОР БИ РЕКОЛ ДЕКА Е . |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Pitu ... za site se....
Val pobara da i gi glancam cevlite... ama sega posle jadenje ... malku blago... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Mozgalka (matematicka zadaca za treto oddelenie): Od vkupno 15 cokolatcinja jas i Vall sme izele 11, a jasi PITU 10.
Koj kolku cokolatcinja izel?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Po, Dzaki, une jam ne k*rs per fillestare ne shqip ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
MARKO........... LELE..SANDALKIVE....MOJ VKUS |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
jas sakam cizmi. Ajde svekre, daj nesto za snashka ti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Val... otsega samo novi ke nosis...
stom dojdat za glancanje... gi frlas... i odma nov model... odbiras... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
ај да го довршам третото одделение... пиши ми описни оценки ![]() Вал 5, Питу 4, Ѓакондо 6 ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
La fille:
Mesa duket nuk je fillestare.
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Nema glancanje,MARKO VO PRAVO SI...VEDNAS IZBIRAM
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU,KOJ E STAR LISEC
![]() |
|
|
|
![]() |
|
NEKAKO SLABO VE SLEDAM
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17981799180018011802 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |