|
Гради |
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Автор | ||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Средни само не преголеми!!! Таман да има што да фатиш!!!
Нешто како на аватарот на откачена!!! |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Различни машки сакаат различни гради. Али највише сакаат средни пошо не се ни големи ни мали, некоја средина
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас си имам средни...
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Пази,памтам к'ту слон.
|
||
napoleon
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A MOZE I VAKVI NE PREBIRAM MNOGU
|
||
NEMA POTPIS
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e do goleminata samo..do formata poke...ako se mnogu golemi ke bidat istureni..sredni a krenati i potvrdi se najubaj barem jas takvi si sakam
|
||
ванчо2006
Група Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
поголеми од средните,а помали од големите
|
||
поздрав од Малешевијата
|
||
vasi44
Група Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ana_ana
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe de4ki, 4itajte sea eden vic u vrska golemi titis:
eden tip imal 3 devojki i eden den se resil da ozeni edna ne znael ama koja da ja odbere oti site ubavi poubavi i site go sakaat. pa i dal na prvata 10 000 evra i ja prasal sto ke pravi so niv: ovaa: lele , abe ke odam ke odam na k*rs za gotvenje, ke napazaruvam se sto ima po pazarite, najskapite jadenja i ovosja i sve i ke ti gptvam sekoj den kako na kral, oti tolku te sakam!! pa vtorata: abe jas ke odam sega vednas ke nakupivam najskapi marka alista, ke te nosam na tretmani i k*rs za masiranje ke praam, za da mi bides najdoteran najubav oti tolku te sakam!! tretata: lele stojane, jas ke ti kupam kola najubava ferari, ke zavrsam za sofer da te vozam po grado kaj sakas , da mi bides najfraer , oti tolku te sakam... i sega stojan u misla, so ke prae koja da ja izbere, pa site se za nego praat..aman aman... EPA SO MISLETE; KOJA JA IZBRAL? - PA NAJNORMALNO; TAA SO NAJGOLEMITE CICKI!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поговорка:
Муж се фали со пари, жена се фали со цицки. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gradi ko gradi, moze da se golemi ali da se visnati ili so neubav oblik.
Najubavo si e standard - prosek nekoj, aj da kazeme sredni, i devojka na koja takvi i stojat.
Ne lici sekoja devojka so glemi ili mali gradi.
Najbitno e za nea da se soodvetni i da zgleda ubavo.
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
bill
Нов член Регистриран: 07.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
podobro malku pogooolemi
|
||
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekakvi sakam grevota e da biram
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |