|
Кој е најлесен начин до дечко? |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
vasi44
Група Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Ноември.2006 во 13:12 |
za tie so neznaat
|
|
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da si kupis za pari
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
vasi44
Група Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa prasajneto ne e za sekoja nego e opsto
i nepostoi covek sto moze da ja osvoi sekoja |
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima poveke
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDNOSTAVNO SO DVA POGLEDA I SAM KE POCNE DA PISUVA SMS ILI KE TI SE PRIBLIZI NO KAKO I DA E ZA SE TREBA STRPLENIE!!!!!!!!
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ако си јака женска ако не ...... ке треба нешто поке од 2 погледи... Изменето од bone - 16.Декември.2006 во 09:45 |
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima poveke nacini da dojdes do decko. preku drugari ili koga si izlezena mozis da najdis kolku sto ti dusa saka deckovci ama tesko e da go najdis onaj koja ke ti go ukrade srceto i ti negovoto
Moe mislenje
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do decko....pa spored mene dovolni se eden topol pogled i edna blaga nasmevka za da mu dades na znaenje deka moze da ti prijde...obicno maskite go pravat prviot cekor no ne e loso nekogas devojkata prva da prijde(na pr. ko jas-sekogas im priogjam na maskite...pa i oni se lugje i se sramat)... |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeee za decko li e problem
pa ke sednes vo nekoj kafic, ili so mora da sednes u kafic , dodeka se setas na ulica, ako ti padne nekoe masko u oko, ke mu se doblizes i ke go pitassloboden li e vecer da izlezete i gotovo, a ustvari so mora da go pituvas koa mozes direktno da go zalapas, pa da si razmenite tel broevi i taka |
|
|
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poslednata varijanta mi zvuci mn poznato....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poslednata varijanta e za tie so imat hrabrost toa da go napravat, a ne kako mene sto u zemja propagjat
|
|
|
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mislis nie nema da propadneme (hmmmmm....) ako nekoja ke ne zalapa na sred ulica....mislam onaka von null auf hundert?? |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne znam, mislam deka vie maskite ste poveke' schick' i nema da vi preci ako nekoja toa go naprave pa makar i na sred ulica, ne mora da e u nekoe kjose.....em ubavo ke vi dojde i na dvajcata
samo ne sum sigurna deka i toa pali, oti temata e najlesen nacin da se dojde do decko, pa mojta varijanta bi bila za edna nok |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |