![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17651766176717681769 2229> |
Автор | ||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Raspolozen sum za kontra...
dali znaete deka japonska konekcija e na rastojanie od 7 mm ... no full contact... Eden kinez mu veli na nekoj nas: - sakas da ti pokazam karate??? - ajde... - plas...plas... ![]() - sakas da ti pokazam djudo? - offff.. ajde - mmmmmmmmmmmmmmm.....pljas ![]() Posle makedonceto mu veli: - a sakas ti da ti pokazam "japonska osovina"...??? - YO... - pljas-plas-plas... ![]() ![]() ![]() - cekaj... sto e tuka japonsko???? ![]() - ova e japonska osovina od Toyota.. pizda ti materina... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Bosa dobredojdeeeeeeee
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
tebe Kasper ti davam tri kruga prednost...
jas sum vo sakam i mozam.... a ti vo sakas i nemozes... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
а ја гледам нешто хулахопките ми се поткинуваат а никако да сватам зошто ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
CUCO....NE MI E IC DO SMOKVITE ,,,,KOLKU DO LICNOSTA.... KAJ SPOMNAV SMOKVI I JAS... |
||
|
||
![]() |
||
|
zdravo bosab...
imame tema .... za kako covek da si se najde eden nad drug... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
VESELO...STANA..I ZESKO NA SAJTOV
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
здраво вал ![]() |
||
![]() |
||
|
zdravo bosab...
imame tema .... za kako covek da si se najde eden nad drug... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DENES NEMA LUTIS..OD PONEDELNIK..PAK ODNOVO
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
многу лесно ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17651766176717681769 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |