|
Дали постои вистинска љубов?? |
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да срце мило, но имаш моменти кога заљубеноста поминува во љубов и едноставно знаеш...
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, no ima i moment koga veruvam deka ima ljubiov ama jas nema da ja najdam.. ili ostvaram..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За секој има љубов која чека таму некаде, од нас зависи дали ке ја
прифатиме или се уште ке идеме предпазливо како да ке се изгориме..
Така да Дне мила само со позитива, љубовта може и до тебе седи, само не ја гледаш .. ме зарзбираш што сакам да кажам.. |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да, некој се премногу уплашени па заради тоа можат да си ја пропоштат шансата, штета е тоа. Затоа ОТВОРЕТЕ ОЧИ
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na nekogo cel zivot mu pominuva vo kolebanje! Zatoa ne se kolebajte podajte i raka na ljubovta,koja nikogas nema da ja odbie iskrenosta na vaseto srce koe znae itekako da saka...
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dzabe poraki za viva la amore , prati poraka pomalku dupete se luge sida ima segde
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hektor so tebe nesto se slucuva......ne bese vakov |
|
tuka nekade....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke ti objasnam kratko nesto kukle, sredinata ne se menuva nie se menuvame
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama jas toa go znam momce mlado.........toa ti kazuvam ti si se smenil.......pozrel si.......
|
|
tuka nekade....
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh be tetko vivi ovde na forumot idis malku na strana da se luftiras i malku romantika da prica ( so cudo edno retko ja ima ) , a nastrana od toa vo realniot zivot odsekogas sum zrel i ebano realen
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe pozrel si od toa sto bese.......ne mi pricaj ti na mene.......se oseka toa...ama dobro ti e toa......pomalku ke patis
|
|
tuka nekade....
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda mnogu zeni sum sramel vo posledno vreme , iskustvoto mi dostignalo zavidno nivo
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi i toa kako, no ...
Ne treba da ocajuvame, se si doaga na svoe mesto vo tekot so vremeto, no ponekogas sto poradi svojata gordost, ego, neskromnost .... site znaeme da ja opleskame.
Prasanjeto e sto togas - neli.
E pa za toa se forumive, kazete pisete.
Pozdrav i znajte - POSTOI
|
|
melani
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinska ljubov mozebi postoi no prasanje e koga i kade ke ja sretnes.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |