IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Сон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 55>
Автор
Порака
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 22:40
сонував затвор ,мало дете,разурнат мост,уф гаден сонConfused
Кон врв
Storm Rider Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Storm Rider Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 00:43

Ja mnogu mnogu ne veruvam vo sonista mada se iznenaduvam koga ke pogodat nekoi raboti

Изменето од Storm Rider - 17.Ноември.2006 во 00:43
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 00:50
Originally posted by blue blue напиша:

ne sakam gledanje na kafe ili tumachenje na sonovi, protiv religijata hristijanska e, kako prvo.religioznite lugje treba dva pati da razmislat okolu ovie raboti

na naucno nivo - da...odnosno bi razgovarala so covek sto ubavo razbira kakvi toa pretstavi nasata potsvest ni prikazuva preku sonot, odnosno, imam prijatelka psiholog so koja cesto debatirame na vakvi i slicni temi

a da dojde nekoja si ili nekoj si i da mi kaze za dve nedeli ke ti se sluci cudo....ke i kazam samo glej si ja rabotata ili get lost ;)
Thumbs%20Upsamo so psiholog za son..celosno se slozuvam so BLUE
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 11:25
Tocno psiholog... dokolku imas nokni mori pa da se sredis malku zatoa sto sonot mnogu moze da vlijae na psihata pa duri i da te pomesti od ramnoteza!

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 11:33
Вчера некоја мачка црна ми се плетеше низ нозе, бреј што бркање и удрив и три пати умре и пак беше агресивна LOLLOLLOLLOLLOL
Ајде психијатре WinkWinkWinkLOLLOLLOLLOL
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 11:49
А мојот сон? CryCryCryCry
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 13:29
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

А мојот сон? CryCryCryCry

Go procitav nekako mi e dolg i zapletkan pa ne bev sigurna sto da pisam ete mozebi Kandid ke pomogne za nekoi tolkuvanja!
Obicno ne tolkuvam za ona sto ne go razbiram nitu jas!
Smile  za da ne zgresam!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 13:31
Originally posted by Snegulka Snegulka напиша:

сонував затвор ,мало дете,разурнат мост,уф гаден сонConfused

Mala neprijatnost nisto strasno!So ogled na toa deka nemas nisto drugo napisano ne ni mozam poveke da go protolkuvam!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 13:35
Originally posted by natalija natalija напиша:

Вчера некоја мачка црна ми се плетеше низ нозе, бреј што бркање и удрив и три пати умре и пак беше агресивна LOLLOLLOLLOLLOL
Ајде психијатре WinkWinkWinkLOLLOLLOLLOL

Smile
Sega ke te spasam!
Macki se licemerni osobi pa arno si im pravela ama imaat devet zivoti,a toa znaci deka ti ostanuva uste  6 pati da ja aknes od zemja i si ja resila rabotava!
Kako i da e so sekoj namalen zivot poslabi se! Wink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 15:12
Нека прета колку сака LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Благодарам... многу ми е забавно...
сега секој ден со сонче LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 13:38
Кај ми е мојот Психолог??? ShockedShocked

Садев Тутун цела ноќ, ама и го наводнив на крај огромна река му пиштив..ама и нивата беше машала LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 13:44
Pa vaka verna moja citatelke:
Vredna si bila na rabota(pretpostavuvam rabotis nekade ,a ako ne ke se zaposlis nekade) ili ako veke si vo raboten odnos ti sledi nagrada!Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 13:45
Боооо, награда... ај лајкед LOLLOLLOL

Благодариме однапред Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 13:53
Ako se sluci nesto slicno kazuvaj odma Wink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.