|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 55> |
Автор | |
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сонував затвор ,мало дете,разурнат мост,уф гаден сон
|
|
Storm Rider
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja mnogu mnogu ne veruvam vo sonista mada se iznenaduvam koga ke pogodat nekoi raboti Изменето од Storm Rider - 17.Ноември.2006 во 00:43 |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno psiholog... dokolku imas nokni mori pa da se sredis malku zatoa sto sonot mnogu moze da vlijae na psihata pa duri i da te pomesti od ramnoteza!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера некоја мачка црна ми се плетеше низ нозе, бреј што бркање и удрив и три пати умре и пак беше агресивна
Ајде психијатре |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А мојот сон?
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go procitav nekako mi e dolg i zapletkan pa ne bev sigurna sto da pisam ete mozebi Kandid ke pomogne za nekoi tolkuvanja! Obicno ne tolkuvam za ona sto ne go razbiram nitu jas! za da ne zgresam! |
|
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mala neprijatnost nisto strasno!So ogled na toa deka nemas nisto drugo napisano ne ni mozam poveke da go protolkuvam! |
|
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega ke te spasam! Macki se licemerni osobi pa arno si im pravela ama imaat devet zivoti,a toa znaci deka ti ostanuva uste 6 pati da ja aknes od zemja i si ja resila rabotava! Kako i da e so sekoj namalen zivot poslabi se! |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека прета колку сака
Благодарам... многу ми е забавно... сега секој ден со сонче |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај ми е мојот Психолог???
Садев Тутун цела ноќ, ама и го наводнив на крај огромна река му пиштив..ама и нивата беше машала |
|
|
|
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa vaka verna moja citatelke:
Vredna si bila na rabota(pretpostavuvam rabotis nekade ,a ako ne ke se zaposlis nekade) ili ako veke si vo raboten odnos ti sledi nagrada! |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боооо, награда... ај лајкед
Благодариме однапред |
|
|
|
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako se sluci nesto slicno kazuvaj odma
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |