IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Должина- дебелина
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Должина- дебелина

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
Прашање: Dali dolzinata ili debelinata na penisot e vazna za zadovolstvo na par
Одговор Гласови Статистика
72 [63,16%]
30 [26,32%]
10 [8,77%]
2 [1,75%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:51
Pa gledam i drugite koristat ovaa prilika da se izmarketiziraat pa si vikam daj i ja da udram edno besplatno EPP LOL LOL LOL
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:52
Ete ti segaLOLskroz me zbunivte so brojkiveLOL
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:53
A da ne zboram kolku tek mi e debel... posebno koga prethodno go stavam u koprivi pa pa pa LOL LOL LOL
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:54
LOLodlicno...e sega moze malku ke te boli ali jebi ga zadovolstvoto na zenata e bitnoLOL
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:56
mene tolku mi e debel i golem sto namesto prezervativi moram da koristam vantreshna guma od avtobus od onie crnite...

Ama tolku jako i energichno e*am sto i tie mi se kinat ...

bankrotirav u k*rac site pari mi idat na vnatreshni gumi... i toa polovni za ovie novive nema se vishe novaca jebiga LOL LOL LOL  
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:56

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Nindza ti si nenormalen
Eleni:Toa ti deka si u London tamo nema koprivi pa si pomesala brojki i kalapot si go zaboravila

Изменето од ivancic - 16.Ноември.2006 во 17:56
Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 19:39
Таа што осетила што значи силна пенетрација, знае дека должината и дебелината се битни....

Бог да чува од исфрустрирани жени/девојки... нема полошо... само за ваквите ќе речам: Било каков ама барем да го има....
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 20:13
Мене не ми се битни големината и должината, можеби со поголем и подебел е боље ама ја сум си задоволна со тоа што го имам, и незнам колку му е голем а и не ме ни интересира пошо ме задоволува и вака  така да....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 20:32

Rodnica je mišićna cijev duljine 8-10 cm i promjera oko 25 mm kad su joj stijenke rastegnute i koja se spaja na vrat maternice. Rodnica koja je vrlo elastična i tijekom penetracije se pod utjecajem emocionalnih reakcija i spolne uzbuđenosti prilagođava dimenzijama muškog spolnog organa (penisa) koji ispušta sjemenu tekućinu   , a prosječan promjer rodnice u žena koje još nisu rodile tijekom spolnog podražaja se obično povećava do 6,5 cm kao i dužina, a maternica i grlić maternice se podižu.   Žene s vrlo uskom rodnicom prodiranje muškog spolnog organa redovito osjećaju vrlo ugodnim, no kad nisu spolno uzbuđene taj doživljaj može biti vrlo bolan (dispareunija), jer uzbuđenje nije podiglo i pomaklo maternicu. U tim slučajevima, može se dogoditi uslijed ponavljanja prodirućih pokreta i povreda jajnika, što je vrlo bolno

E sega kade vi vleguvaat tie so 30-40 sm koga tochno se znae kolkava e matkata a kolkav grlichotLOLednash veke imavme vakva tema  ,abe matkata e malechok orgam...mnogu malechok...vie izgleda priznavate matki samo na bremeni zeniLOLama togash tiie se zafateni
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 20:56
Beleg za ova BRAVO..znaesh mrazam naddavanje na dolzini.. dodusha da ne e pod 16 ama ne i nad 18,standart najdobro, zlatna sredina, udira kaj sto treba i do kaj treba iako vodenjeto ljubov e celosno so partnerot i se slucuva da e strasno koga posakuvanjeto e obostrano so bavanje i zemanje istovremeno na dvata partneri.Kaj sto ima ljubov ima neverovatna stras, e ova e od ISKUSTVO!
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 22:24
Знаете што и да не му е на некој доволно голем, колку што сакате вие, можете да му го направите, у последо време постојат секакви направи за "зголемување"..... LOLLOLLOLLOL
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 22:40
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Мене не ми се битни големината и должината, можеби со поголем и подебел е боље ама ја сум си задоволна со тоа што го имам, и незнам колку му е голем а и не ме ни интересира пошо ме задоволува и вака  така да....

Играј си повеќе со него па ќе знаеш колку е големWink
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 14:49
Originally posted by maja maja напиша:

Kaj sto ima ljubov ima neverovatna stras, e ova e od ISKUSTVO!

Yeah Clap Clap
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 18:58
Vazni se no nemoze da se kaze sto e presudno da se ima da ima zadovolstvo ! Dvete do nekade ubavo isskombinirani e najjdobroTongue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.