IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Должина- дебелина
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Должина- дебелина

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 23>
Прашање: Dali dolzinata ili debelinata na penisot e vazna za zadovolstvo na par
Одговор Гласови Статистика
72 [63,16%]
30 [26,32%]
10 [8,77%]
2 [1,75%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 14:03

Originally posted by plamenko plamenko напиша:

pa i za konzervi postojat otvaraci:)
[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" />

i na stari godini moze da se nauci:)
Zargjana konzerva be kakov otvarach stavaj nema efekt
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 14:03
Originally posted by maja maja напиша:

Originally posted by Betty Betty напиша:

za da dozivees orgazam najbitna e goleminata-18,debelinata i pozicijata...se drugo e sporedno
Da tehnikata, no ako taa e trup vo krevet toj kolku da se trudi zarem ke uspee da ja zadovoli i so 20 sm.Ne zosto nindza za ova ima kniga napisano za ovoj tip na devojki:)

Sto jest jest Wink
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 14:12
sto e najnormalno taa ako vo krevet e vatrena ,nema sto da zborime ponatamu se si ide kako sto treba...
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Локација: Macedonia
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 14:21
Originally posted by amstel amstel напиша:

Originally posted by Antoaneta Antoaneta напиша:

Drzi ova plamenko ama edno zaboravivte ne e se do goleminata na stapot ,a i do sigurnosta negova tuku treba i da si odgovaraat "dupceto i stapceto"!Abe ima picki "golemi" so golemi zelbi pa ti kakov sakas bidi so kakov sakas stap,a taa vizuelno te pali i op nema uspeh vo seksot!Za sto muabetevme...[IMG]smileys/smiley3.gif" align="absmiddle" alt="Shocked" />

Vizuelnosta e vo glavata pa dali vlegol ili ne, kako i zadovolstvoto
no so konzervativni zeni teshko nekoj ke uspee da ja zadovoli pa staval ili ne

Sto baras so konzervativna vo krevet,aj te molam! Pa taa ni do krevet nema da te dovede...ama ne begaj od odgovornost za tehnika i uste taa ako e vatrena ...mu nema kraj na e**njeto!
Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 14:44
ДАЛИ Е СЕЕДНО ДА ТЕ ДУПИ СО 15_ка ШАЈКА ЦЕЛ СААТ СО ЌЕЈФ ИЛИ СО 20_КА ДВЕ МИНУТИ НА СИЛА ПА ЗГРЧИ СЕ И СВРШУВАЈ
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 15:04
Epa devojki vase e da pisete, bitno e ili ne e bitno sekogas
Inace ako veke se fakame za medicinata i kolku e dovolno - togas znajte deka 7 sm e dlabok poloviot organ kaj zenite.
A mozda i debelinata e presudna a???
Sto vikate devojki ???

Изменето од Eleni - 16.Ноември.2006 во 15:40
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:26

Mene edno me interesira,kako znaete tocno kolku santimetri mu e?ConfusedOsobeno za zenskite me interesira kako znaat?AJ mashko ke padne u uskushenie ke go izmeri ama zenskoBig%20smileMislam razbiram imash sex i se osekash nedovolno ispolneta i da sporedish so prethodno iskustvo i da recesh mal mu e ili golem,ama deka e tocno 16,17 ili 18 santimetri...e toa ne mi e jasnoSmile

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:28
pa  mene na primer nikad ne mi e ist :) varira od 18 do kaj 23 toa zavisi od cirkulacija bre bratce
:)
a ona kako merat
pa kalap zimaat
:)
 a toa kolkava dubina oni imaat pa covece mnogu golema za koj sakal da doznae:)
a kako vtoro zavisi i koga ja skinal vinovnikot sto alat nosel:)

Изменето од plamenko - 16.Ноември.2006 во 17:29
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:35
Smileabe se fino toa ama aj ke cekam i devojkite da mi odgovorat...mislam ok  e kalap da zemesh ama lenjir e toa me buni nekakoLOL
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:38
Ja ne se zamaram i ne meram i ne ni pravam muabet,najiskreno za takvo nesto.Dali na nekoj mu e 18-20 ili 10 se gleda od odma,i sega u sitnici...bezveze
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:39
A ne da ne e bitna goleminata i debelinata-i dvete se bitni!!!-da odgovoram za temata

Изменето од ivancic - 16.Ноември.2006 во 17:40
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:48
Ne vikam i jas deka ne se bitni,sekako i oni pridonesuvaat za pogolemo sexualno uzivanje(iako veke imam kazano deka koga vodam ljubov vodam ljubov so celoto negovo telo ne samo so toj del)...ama ne sum znaela deka ete 18cm e normalna dolzinaSmile
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:49
Ne , normalno e cetvrt metar u ladna voda ko na mene sto mi e LOL LOL LOL
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:50
MarketingLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.