![]() |
|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 41> |
Автор | |
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heheh abe golemo selo e svetov:) ima sekakvi budali ne vikam ne :)
cisto prijatelski:)
a toa ne bi se osudile :) pa ne znam jas toa :) ako ja popalam mislam kolku sto mislam deka mozam od sto nema da zane sto da pravi ce se fati i za kvakata:)jas mislam:)
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
aa da i vo ova ima vrska jas kako sto kazav pa se e do jakite emocii zatoa toa ne e za sekoj i za so sekogo!BREEnemozes ni da legnes so sekoj/a a kamo li pa.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
:)
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ako go sakam nekogo ima cel da go izedam be
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Sekogas ne e prakticno da se koristi " GOLTANJE " zavisi od situacija .
A toa dali uzivaat.......??? Pa nee i tolku loso ..... vo sekoj pogled i smisla na zborot " PREKRASNO"................. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ПРЕД НЕКОЛКУ ГОДИНИ ЕДНА ПРИЈАТЕЛКА САКАШЕ ЗА ИНАЕТ ДА ПРОБА КАКВО Е ЧУВСТВОТО ДА И СВРШАТ В УСТА И ПОСЛЕ ДА ЈА ГОЛТНИ СПЕРМАТА, НО ПОСЛЕ ТОА НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ИСТУРАМ НА НЕКОЈА В УСТА БИДЕЈКИ РЕЧИСИ ЦЕЛ СААТ ПОТОА ПОВРАЌАШЕ, И ДО ДЕН ДЕНЕС ЗАСРАМЕНО МЕ ИЗБЕГНУВА.
|
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
raging bull ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tebe mora Don Juan da ti bil striko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
devojkite goltaat ama ponekad i povrakaat
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Album ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
zosto spermatozoidite imaat opavce????
|
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Не сум имал до сега ситуација каде што јас ќе и свршам во лице, а она ќе ја голтне спермата. Така да шо знам, може има тука девојки на кои што тоа им се допаѓа, и затоа ќе оставам на нив да си се искажат, бидејќи до сега не сум имал искуство од овој аспект
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
vinona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
Ја не голтам.... Неможам, многу ми е гадно
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
a si probala nekogas???
|
|
![]() |
|
vinona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
NE
![]() |
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |