|
Колку имате доверба во вашиот партнер? |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | |
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prikladna pesna na temava
Чуј, рећи ћу ти своју тајну:
Могу ми се учинити
Може ми се учинити
Може ми се учинити
Или могу ком рећи у томе
О, не остављај ме никад саму
Учиниће ми се црн лептир један неко пева и горким цветом у непреболну рану срца дира. О, не остављај ме никад саму, Никад саму, Кад неко свира. |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam doverba vo mojot partner,no sekako 90%,bidejki denes vo samiot sebe nemozes da imas 100% doverba a ne pak vo drugi,realnosta od gledna tocka e taa...."Tesko se steknuva a mnogu lesno se gubi".........
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Velat ako pocnesh da se somnevash togash nekoj crvec ke pocne da ja nagrizuva vrskata, no sepak ne mu veruvam celosno na partnerot.Imam nekoja rezerviranost kon seto ova, bez razlika sto toj i ZVEZDI da mi simne jas vo mene sekogash ke sum so predpazlivost.Zosto ednash izgorena luzna ostanata..od ova i taa moja rezerviranost kon partnerot.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не му верувам ептен ептен, ама доволно (барем според мене).... Зашто
многу сум се заебала кога сум верувала слепо на некој па сега секогаш
имам некоја резерва.... Се чувам....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo zena i kuce verba nemaj - stara pogovorka
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uuuu hektor! sto ne rece na kratko da se nema verba vo kucki i da zavrsese rabota
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doverba? imam doverba vo devojkata isto kolku i taa vo mene . ne e rabotata vo toa koj kogo poveke ke go povredi ili izneveri, rabotata e vo toa da da bidam se podobar kaj nea i taa kaj mene |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej blue alooooooooooooooooo , so zboruvas be ejjjjjjjjjjjj , koj kucki , ne mesaj babi i zabi , ova e muabet od stari ostanat , sto ti e be ej
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto i be.......sto se slucuva?
|
|
tuka nekade....
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa procitaj pethodnata strana malku |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe od starite mnogu raboti se ostanati, i ne site se tocni
toa deka tie "starite" ziveele vo zakoraven patrijarhat samo e indikator za pogreshnata pretstava za zenite koja ja imale i ja prenele vo svoite frazi, izreki
|
|
lidija^
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo nikogo nemam poverenje
so rezerva i vnimatelno treba koj saka neka e
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
џабе имам многу доверба во неа, кога нон стоп ми се јавуваат некои напади на љубомора, не знам ни самиот од каде извираат. а потполно сум свесен дека нема потреба за тоа.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИМАМ ПОТПОЛНА ДОВЕРБА ВО ПАРТНЕРКАТА
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |