IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со женет човек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со женет човек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 75>
Автор
Порака
v i v i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1338
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 14:03
epa za najdobro zborime de.............sto ke okoliseme........Big%20smile
tuka nekade....
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 14:49
Seks so zenet da mu bidam marioneta vo negovite race, nikad.Da go popaluvam i da se zadovoluva so mene a doma so zenichkata.I kakov zivot ke iam dvoen, a jas osudena zosto sum mu vlegla vo HARMONIJATA!NI MRTVA!
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 14:52
Clap za maja
Кон врв
raging bull Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2006
Локација: Afghanistan
Поени: 145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 15:03
DeadSleepyDeadSleepyDeadSleepy za maja
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 15:04
Taka e blue.Samo igrachka vo negovi race, zarem ima cel od seto ova zadovolstvo.NE!A sto e tolku interesno vo tie zeneti, zarem ako se zeneti se iskusni zavodnici koi znaat i umeat so devojkite, ma ne!Za mene tie se samo lutalici koi baraat zadovolstvo i relaksacija od zenichkata na strana.A doma glumat papucari velejki kolku ja saka nea.Sto i taka e , taa mu e zena so nea ima deca.A koga zenata ke doznae za ova, e togash toj istiot "maco men" ja napagja devojkata kako taa e bolna , luda i napadna kako taa go bara nego i trca po nego.Znaci osudena devojkata.Pa devojki..PODOBRO SEDI SI MADRO DA NE BIDESH MODRO!Zosto kako i da e vinata ke e vo tebe.Sekoj treba da si go najde svoeto mesto, komu i kade pripaga!
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 15:08
Tocno Maja...Big%20smile

Изменето од Eleni - 14.Ноември.2006 во 18:21
Кон врв
ZOKKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOKKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 15:18
Sekoj treba da si go najde svoeto mesto, komu i kade pripaga!

OD SE STO KAZA MAJA SAMO OVA IMA SMISLA I E ISPRAVNO.

I SIGURNO JA ZNAES ZAPOVEDTA
NE SUDI ,OTI I TEBE KE TI BIDE SUDENO.

TAKA DA DODEKA NE PROBAS NE KAZUVAJ KAKO E .

ILI SRBITE VELAT
,,NE KUDI KONJA KOGA NISI JAHALA,,

Изменето од Eleni - 14.Ноември.2006 во 18:22
ZOKI
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 15:43

SEKS so zenet NE,edinstveno ako toj zenetiot mi e maz-mozeLOL

Изменето од Eleni - 14.Ноември.2006 во 18:25
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 15:48
Originally posted by maja maja напиша:

Taka e blue.Samo igrachka vo negovi race, zarem ima cel od seto ova zadovolstvo.NE!A sto e tolku interesno vo tie zeneti, zarem ako se zeneti se iskusni zavodnici koi znaat i umeat so devojkite, ma ne!Za mene tie se samo lutalici koi baraat zadovolstvo i relaksacija od zenichkata na strana.A doma glumat papucari velejki kolku ja saka nea.Sto i taka e , taa mu e zena so nea ima deca.A koga zenata ke doznae za ova, e togash toj istiot "maco men" ja napagja devojkata kako taa e bolna , luda i napadna kako taa go bara nego i trca po nego.Znaci osudena devojkata.Pa devojki..PODOBRO SEDI SI MADRO DA NE BIDESH MODRO!Zosto kako i da e vinata ke e vo tebe.Sekoj treba da si go najde svoeto mesto, komu i kade pripaga!

Браво мајаааа ClapClapClapClapClapClap
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 17:28
Originally posted by ZOKKI ZOKKI напиша:

Sekoj treba da si go najde svoeto mesto, komu i kade pripaga!

OD SE STO KAZA MAJA SAMO OVA IMA SMISLA I E ISPRAVNO.

I SIGURNO JA ZNAES ZAPOVEDTA
NE SUDI ,OTI I TEBE KE TI BIDE SUDENO.

TAKA DA DODEKA NE PROBAS NE KAZUVAJ KAKO E .

ILI SRBITE VELAT
,,NE KUDI KONJA KOGA NISI JAHALA,,

nikoj ne sudi!Ama ne si u pravo!
netreba nekoj da proba neso samo za da uvidi deka toa ne e ispravno!
Znaes nie velime neso: SAMO GLUPAVITE UCAT OD SVOITE GRESKI,A PAMETNITE UCAT OD TUGITE!
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 17:34
Originally posted by Синдарела Синдарела напиша:

nikoj ne sudi!Ama ne si u pravo!
netreba nekoj da proba neso samo za da uvidi deka toa ne e ispravno!
Znaes nie velime neso: SAMO GLUPAVITE UCAT OD SVOITE GRESKI,A PAMETNITE UCAT OD TUGITE!
[/QUOTE]

Vo pravo kako i sekogash,taman rabota od svoe iskustvo  postojano da se stanuva popameten ,mozda samo popovreden...Tongue
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 19:55
no comment na seto toaConfused

Изменето од anakin - 14.Ноември.2006 во 19:56
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 20:03
nikogas ne bi si dozvolila takvo nesto,toj da drzi dve lubenici vo edna raka..sekako deka ednata ke padne,koga togas ednata ke se skrsi...pa takva glupost ni nason ne bi si dozvolila...ConfusedConfusedConfusedConfused 
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 20:18
Originally posted by maja maja напиша:

Одлично кажано ClapClapClapThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up За жал ова знам дека е точно зашто ми се има случено, поточно на мајка ми односно татко ми...

Изменето од BiG_kIsS - 14.Ноември.2006 во 20:18
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 75>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.