|
Омилено јадење |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | |
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
свинска глава
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wow!! ne sum jadela svinska glava, bi probala
jazik vo sos, dobro podgotven of course, e ludnica
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле и тоа го јадев сеа наскоро.....неверојатно е имаш право....а за свинска глава имам мајстор така да......:))
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доста бе лиги ми потекоа
|
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како можете да јадете нечија глава
Зар не ви е ни малку жал за тие две очиња што тажно ве гледаат
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве ја се запека.. какви очиња???
леле ма оти вака ми правиш |
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па на свињата очињата,и таа е душичка што ако е свиња
Јади и од бутот или од ребрата,мораш ли главата
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас навистина не можам да те разберам понекогаш што се црвиш без врска.. какви очи јадење ма
Башка што мислиш што има во саламите???.. онака јадеш сендвич, а нечии очички плачат... ај доста сега уста нема да отворам, секогаш ми правиш вака пред ручек |
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами ако носи и наочари ....
да у ствари има повеке начини на припрема , на пример ,се затвора цела восад од керамика се лепи капакот и долниот дел со леб и се става во фурна...,мене ми се допага еден од другите начини...се разварува до толку месото да се двои од коските ...се растура значи и во тава се реди се додава компир и триста други работи и се става да се потпече во фурна....значи ти ја јадеш ама она не те гледа ...
ако не си пробала верувајми мораш под итно....
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МММММ делфи и башка додаток од многу магдонос и црвено вино м м
м...Остај ја бејби..јас ке ја викнам на ручек и ке ја накркам и после
ке и кажам
|
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би сакал то да го гледам ,и пробам де ,јас би и турил и око
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи ти ја јадеш ама она не те гледа ...
Dobro kaj ti tekna ova,me pukna od smeenje A omileno jadenje mi e sarma,od zelka,shtavel,lozov list...samo da e sarma |
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме инспирираше babyy
туку и јас сум љубител на сарми ...сите видови...можеби посебно на посните
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ц Ц Ц Ц само се врткам околу зелкана кога ке стаса да свиткам една сарма и со сласт изедам.. леле пак почнавте
сарми луда сум по нив, да можам и од тиквички би ја свиткала |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |