|
За сите RPG зависници |
Внеси реплика |
Автор | |
Skipper
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Ноември.2006 во 21:43 |
Od site RPg zavisnici baram da podkazat nekoja dobra rpg igrica Eve mpoj sovet Gothic 1-2......... i3ka ako imate MASINA!
Diablo 1-2 Silver i red drugi
|
|
Skipper kick your ass
|
|
aleksbmk
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сакаш добро рпг види ги
Might & Magic Dungeon Siege Neverwinter Nights Morrowind Oblivion за сите најдобри кликни на линкот долу или ископирај го на пребарувачот http://www.gamespot.com/games.html?type=games&category=Role-Playing&platform=5&page=games&dlx_type=all |
|
Парата врти бургија кај што не врти
|
|
Nesho
Нов член Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Final Fantasy од I до XII ( XIII 2008 ) случајно ги открив кога барав спот од Linkin Park на You Tube . Многу се добри иако прв пат играм RPG . Моментално ја играм FF X а потоа FF X-2 на PC. Прочитав и за Lineage II online ја играле неколку милиони играчи.
|
|
I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades. Unknown to Death, Nor known to Life. So as I pray, Unlimited Blade Works. |
|
MorbidPagan
Нов член Регистриран: 27.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од постарите RPG игрици може дефинитивно да се издвојат Baldur's Gate и Diablo 2, а нешто покасно ептен ме одушевија Greyhawk: Temple of Elemental Evil (ADD систем, една од потешките RPG игрици), и Oblivion. Neverwinter Nights првиот дел беше више него ок, а на двојката со камера малце забегале, ми се одигра после 15мин..
|
|
palancanac
Нов член Регистриран: 04.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOTA ONLY MY LIFE
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cekaj Diablo 3- uste malce.... ufff vozbuda.
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
halfelfpaladin
Нов член Регистриран: 19.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ahem...DotA ne e igra, a ushte pomalku e RPG, DotA e mapa za Warcraft 3 koja e strategija. Shto se odnesuva za dobri RPG gore dole site koi i jas bi gi predlozil bea veke spomenati, jas bi gi dodal i Icewind Dale 1&2 tuka poshto idat raka pod raka so Baldur's Gate 1&2. Eve ke ja napomenam samo i Hellgate: London. |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |